13 ag. 2023

Bones sensacions en el segon amistós

Industrias no ha pogut superar el Barça en el segon test de la pretemporada (5-3), però l’equip ha demostrat que continua creixent. Nil ha estat l’autor dels dos gols del nostre equip, a més d’un tercer d’Adolfo en pròpia porta.

Industrias Santa Coloma ha deixat molt bones sensacions en el segon test de pretemporada davant el Barça (5-3) a domicili. El partit ha servit als de Xavi Closas per continuar corregint errors, agafar ritme i practicar el que s’ha treballat en aquestes primeres tres setmanes de preparació.

Una primera part molt seriosa ha permès que el nostre equip marxés al descans amb la victòria momentània gràcies a dos gols de Nil. El primer, amb un xut des de mitja distància. El segon, de volea després d’un córner.

En els primers cinc minuts de la segona meitat, el conjunt blaugrana ha capgirat el marcador amb els gols de Pito, Niel·lo en pròpia porta i Matheus. Industrias no li ha perdut la cara al partit i al 37′ Adolfo ha desviat un córner de Tolrà que significaria el 3-3. Adolfo i Catela han tancat el partit amb dos gols en els darrers minuts.

Xavi Closas ha destacat que cal “treure molt bones conclusions. Hem fet una molt bona primera part. A la segona ens ha costat més treure la pilota, però tot i així no hem perdut la cara al partit. L’equip està creixent dia a dia i davant el Barça ha fet un pas a nivell físic, coordinatiu dins de la pista i de mobilitat. La valoració és molt positiva”.