13 febr. 2023

Cadet, infantil i aleví aconsegueixen els tres punts

En un cap de setmana marcat pel descans el qual gaudien filial i juvenil, la resta d’equips de la base han seguit competint. Cal destacar les victòries del cadet, infantil, aleví i minibenjamí.

L’aleví amb els jugadors de Sant Joan Despí

El femení va jugar diumenge al Pavelló Nou contra CCR Castelldefels, partit en el que va caure derrotat per 1-2. Silvia va ser l’autora del únic gol colomenc.

Aquest partit va suposar la primera derrota del equip a casa en el que portem de segona volta, tot i així, el tècnic, Jordi Segura, va destacar “la gran actitud de tot l’equip, que va competir durant els 40 minuts, generant ocasions per poder empatar el partit.”

D’una altra banda, el cadet va sumar tres punts de nou, aquest cop, després de superar al l’Athletic Vilatorrada a Santa Coloma per 9-4. L’infantil segueix amb la seva gran dinàmica de resultats i va obtenir el triomf, també a casa, davant de Sant Joan de Vilassar per 8-2. Per la seva part, l’aleví també va disputar el seu partit al Pavelló Nou, on va vèncer a Sant Joan Despí (12-2).

En quant al benjamí i minibenjamí, tots dos van disputar els seus partits a Santa Coloma, però amb diferents resultats, ja que el benjamí va caure davant Les Corts UBAE i el minibenjamí va guanyar a l’Olympic Floresta.