12 nov. 2023

Cap de setmana amb un balanç positiu

Industrias B va guanyar en una pista molt complicada i en un pavelló pràcticament ple amb un gran ambient. El 2-4 davant el Montsant es va aconseguir de manera molt meritòria tenint en compte les nombroses baixes del nostre equip. El femení va sumar els tres punts davant el Vallirana (4-1) i ja és sisè a la classificació. Per la seva part, el juvenil va aconseguir una treballada victòria a casa contra Sala 5 Martorell (3-2). Es va remuntar un 0-2 malgrat que es van malmetre moltes ocasions de gol. El juvenil femení va perdre amb CET 10 B (3-2) mentre que infantil, aleví, benjamí i minibenjamí van vèncer en els seus respectius compromisos. El cadet jugarà aquest dimarts contra EFS Palafolls (19.30 h).

El filial guanyà al Montsant (2-4)

No era fàcil guanyar al Montsant i el filial ho va aconseguir en un escenari difícil i malgrat les absències en forma de lesió. Els gols de Didac, Néstor, Xavi i Víctor li van donar tres punts molt importants al conjunt de Jorge Vargas. El primer temps va ser molt igualat i es va resoldre amb un 0-1 per als colomencs en una jugada d’estratègia. En aquest període els millors van ser els porters. En la segona part Industrias B va ajustar millor la seva defensa, va evitar ocasions de gol del rival i va ampliar la diferència al marcador fins a arribar al 0-4. L’atac de cinc local va acabar per maquillar el resultat final.

Victoria a casa del sènior femení d’Industrias Santa Coloma contra la AE Vallirana amb doblet de Nair i també de Paula. La primera part va ser molt intensa i de domini colomenc. Les de Jordi Segura van enfilar el camí de vestuaris amb un  2-0 per a donar pas a una segona meitat molt més igualada amb ocasions per a tots dos bàndols. El major encert local va evitar qualsevol reacció de l’adversari i els tres punts es van quedar a casa.

Per la seva banda, el juvenil es va imposar al Sala 5 Martorell amb els gols de Barriga, José i Miki. Malgrat les moltes ocasions generades en la primera meitat, la falta de definició va penalitzar al nostre equip. En canvi, l’adversari va estar encertat i es va marxar al descans amb un bon botí: 0-2.
Després del pas per vestuaris, un gol d’Industrias, només iniciar-se la segona part, va retornar les esperances als locals que van aconseguir empatar a 8 minuts per al final. Posteriorment va arribar el 3-2 i gràcies a una pressió alta es va neutralitzar el joc de cinc rival.

El juvenil femení va perdre davant el CET 10 B malgrat un gol de Paula i un altre en pròpia porteria. L’infantil va golejar al CEFS Manlleu (0-16) amb Álex Delcan (4), Teo Domínguez (3), Leo Cuartero (2), Xavi Molist, Eric Segú, Marcel Ayats, Biel Evar, Aleix de la Fuente, Adrià Cano i Roger Gallego com a golejadors. L’aleví també va guanyar al EFS Palafolls (0-2) gràcies a l’encert de Raúl Pedrosa i Raúl Gea, el benjamí va vèncer al Montcada B i el minibenjamín va fer el mateix amb Les Corts UBAE.