02 abr. 2017

Catalunya campió d’Espanya sub19

Catalunya amb David Álvarez, Joan Paredes i Mario López es va proclamar per quarta vegada consecutiva Campió d’Espanya sub19 derrotant aquest migdia a la final a Regió de Múrcia (7-3). El combinat català va ser superior al seu rival i malgrat la resistència inicial murciana els gols van ser una qüestió de temps caient del bàndol local i deixant la final molt encarrilada abans d’arribar al descans (3-0). En el segon període Catalunya va ampliar la diferència només començar i això va obligar al rival a arriscar amb atac de cinc. Malgrat que Múrcia va retallar de seguida distàncies, el nostre jugador Mario López i Juanjo Caro van deixar el partit vist per a sentència amb un 6-1 a falta de 6 minuts per a la conclusió. Dos gols visitants i un altre de Roger Carbó van acabar de segellar una victòria catalana molt merescuda.