07 set. 2017

Catgas Energia compleix i es fica a la final (1-7)

Catgas Energia es va classificar per a la final de la Copa Catalunya sense massa problemes davant el FS Manresa (1-7) en un partit en el qual va complir amb el paper de favorit i en el que Ximbinha i el seu turmell van protagonitzar l’ensurt de la tarda.

Catgas Energia va liquidar el seu duel de semifinal per la via ràpida davant un rival que va oferir poca resistència. Als 29” el nostre equip ja havia inaugurat el marcador amb un gol de cap de Iago Míguez, sol dins de l’àrea i a porta buida, aprofitant un rebuig del meta Adil. El 0-1 va donar pas a una fase del partit en el qual els colomencs, sempre amb la pilota en el seu poder, van buscar ampliar la diferència però sense encert en la rematada. Dos pals de Pol Pacheco van ser l’avantsala d’un penal clar de Corvo que va transformar Juan Carlos en el 0-2 (min.10). A partir d’aquí al·luvió de joc, oportunitats i gols de Catgas Energia amb Ximbinha (min.11), Ari de falta (min.13), Pol (min.17) i Pablo (min.20) per tancar el compte abans d’arribar al descans. El pitjor d’un primer temps plàcid va ser la lesió de turmell de Ximbinha que va jugar uns pocs minuts a la segona meitat i que segur no arribarà al cent per cent a la final de demà.Un problema més per als tècnics.

La represa es va afrontar amb el fre de mà posat, dosificant l’esforç i amb menor profunditat en atac. Les ocasions no van faltar però es va errar en els metres finals. Els manresans també van gaudir de les seves però es van topar amb Cristian i només Corvo va trobar la forma de superar-lo amb una rematada creuada des de la frontal de l’àrea (min.32). El resultat va convidar a donar minuts a jugadors del filial com Chechu i Marc-Enric i fins i tot a veure com Ximbinha a manca de 21” anotava l’1-7 definitiu per acabar com a mínim amb bones sensacions.