19 ag. 2017

Catgas Energia empata en el seu duel amb Osasuna Magna (3-3)

Segon partit de pretemporada per Catgas Energia que va empatar en la seva visita a Pamplona (3-3) davant l’Osasuna Magna en un enfrontament en el qual Ari, Javi Rodríguez i Pablo del Moral van ser els golejadors colomencs.

El primer temps es va iniciar amb l’equip local posant a prova a Cristian. L’ex jugador de Catgas Energia, Eric Martel, va ser el més incisiu. Aquests minuts van donar pas a un partit més equilibrat i amb Ari Santos avisant  amb dues bones ocasions abans de marcar el seu primer gol d’aquesta pretemporada  (min.9). El 0-1 es va mantenir gairebé fins al final d’aquest període fins i tot amb el nostre equip carregat amb 5 faltes però a manca de 5 segons Javi Rodríguez va protagonitzar la jugada desgraciada d’aquesta primera meitat amb un autogol quan Cristian es trobava fora de la porteria.

A la represa només començar va arribar el 2-1 obra de Rafa Usín que permetia als locals capgirar el marcador però sense enfonsar-se Catgas Energia es va refer d’aquest cop i Javi Rodríguez va compensar la seva errada de la primera part establint el 2-2 al minut 31 després d’una bona combinació atacant.  Els navarresos van trepitjar l’accelerador a la recta final del partit però Cristian va demostrar el perquè del seu fitxatge amb tres grans intervencions encara que res va poder fer davant Eseverri que va posar el 3-2 en el 37 de partit. La reacció colomenca va ser immediata i Pablo del Moral va posar el 3-3 definitiu.

Després d’aquest doble amistós l’equip torna a Santa Coloma de Gramenet i no tornarà als entrenaments fins al dimarts 22 amb una doble sessió matinal de gimnàs i pista.  El  proper partit de pretemporada està previst per dijous 24 contra Palma Futsal amb lloc i horari per determinar.