25 febr. 2017

Catgas Energia es referma al play-off

Catgas Energia va complir amb el que s’esperava i va guanyar a Jumilla (2-6) per afermar-se en zona de play-off i augmentar l’avantatge amb els seus rivals directes que havien punxat aquesta jornada. Els colomencs es van retrobar amb la victòria després que en les últimes 5 sortides només havien pogut sumar un punt. En un partit que va començar amb dubtes, Catgas Energia gràcies a la seva major contundència ofensiva va deixar pràcticament resolt el compromís en la primera meitat (0-4).

La reacció local en la segona part va posar a prova al nostre equip que va fer una bona lectura de la situació aplicant-se en defensa. L’atac de cinc va aplanar el camí cap al triomf amb dos gols més en els minuts finals. Els tres punts suposen una pilota d’oxigen davant del doble enfrontament amb Movistar Inter en Lliga i Copa.