28 oct. 2017

Catgas Energia va estar a prop de l’empat (1-3)

Catgas Energia va estar a punt de sorprendre al líder  i arrencar un empat en un partit en el qual la iniciativa va ser gairebé sempre de Movistar Inter que a més va tenir més oportunitats de gol que el nostre equip. No obstant això l’1-2 d’ Ari Santos a la recta final del partit va canviar radicalment l’encontre  i en els últims minuts els colomencs van fer mèrits per sumar un punt.

Que els partits duren 40 minuts és una obvietat i que a Santa Coloma tots els equips pateixen per guanyar també. I els grans de la LNFS no són una excepció. Movistar Inter, el campió d’Europa i de Lliga, actual líder de Primera Divisió, ho tenia tot sota control. Domini, més i millors ocasions, un gol en cada període (Rafael i Gadeia). Però amb un resultat curt i davant Catgas Energia res està decidit fins a la botzina final. Ari Santos es va encarregar de posar potes enlaire el plàcid partit que havia dibuixat fins a aquest moment el conjunt madrileny.

El gol del brasiler va ser el detonant que va fer creure en el possible empat, sobretot quan els locals van decidir atacar de cinc precisament amb Ari enfundat en la samarreta de porter. Ell va poder fer el segon en l’ocasió més clara i després també va disposar d’una opció Pol Pacheco fins i tot es va protestar un penal per una possible mà de Pola. Al final els tres punts s’els va endur Movistar Inter amb un últim gol a porteria buida amb el rellotge a zero que els col·legiats, molt discutits, van concedir.