29 nov. 2021

Cinc victòries i dos empats, els resultats de la base

El filial, el femení, el juvenil, el benjamín i el minibenjamí han aconseguit la victòria aquest cap de semana, mentre que l’infantil i l’aleví han empatat. El cadet i  el prebenjamí han descansat.

Nova victòria del femení

El filial ha trencat amb la mala ratxa a domicili amb una victòria contra Segorbe per 4-5 amb gols de Novo (x2), Adri i Abde (x2) en un partit molt igualat. Els jugadors de Jorge Vargas han sabut aprofitar les ocasions en els seus millors minuts del duel i han sabut patir quan el rival tenia més el control del partit. En tot moment han anat per davant al marcador, amb el 2-3 al descans i el definitiu 4-5 per endur-se els tres punts.

Setena victòria del femení, que continua invicte i líder en solitari amb 21 punts. Els gols de Julia (x2), Paula, Maria, Bea, Claudia, Nair i un altre en pròpia porta han donat la victòria a les colomenques davant l’Olimpyc Floresta (8-2). Les de Jordi Segura han tornat a signar una bona actuació davant un rival que no ha llençat la tovallola en cap moment. Durant el primer temps, la bona pressió de les locals ha impedit el joc de les visitants i ha provocat un seguit d’accions que han permès anar-se’n al descans amb un 5-0 favorable. La segona meitat ha seguit la mateixa tònica, tot i no tenir el mateix encert de cara a porteria i amb una bona actuació de la portera rival. Floresta ha aconseguit materialitzar les ocasions que ha tingut, arribant al definitiu 8-2. El tècnic ha destacat que en aquest partit “s’ha pogut gaudir d’un bon joc col·lectiu tant ofensiu com defensiu, que ens permet guanyar bones sensacions de cara al proper desplaçament a la pista del tercer classificat”.

El juvenil ha sumat la primera victòria fora de casa. Ho ha fet davant l’Entreculturas Montesión per 0-2 amb gols de Marcel i Aleix Garcia en un partit molt treballat i difícil. L’equip balear ha plantejat una defensa que ha dificultat el nostre atac i ha gaudit d’ocasions de gol. Superada aquesta fase del matx, els colomencs han recuperat el control de la pilota i a la recta final del primer temps han aconseguit obrir el marcador amb el 0-1. A la represa, l’equip ha trobat les solucions per superar la defensa rival, s’ha trobat més còmode i ha tingut més ocasions de cara a porteria. A l’equador de la segona part ha arribat el definitiu 0-2. En els darrers minuts, Montesión ha utilitzat el joc de cinc, però sense generar perill. Amb aquest resultat, els d’Edu Roca han aconseguit el tercer triomf consecutiu i ja pensen en el proper partit: el derbi contra el Barça al Pavelló Nou.

L’infantil no ha pogut passar de l’empat davant Natació Sabadell (3-3). Marcos, Alexis i Arnau Sánchez han estat els golejadors colomencs. Els nostres jugadors no han estat encertats de cara a porteria i el rival ha plantejat problemes amb una bona defensa. Tot i això, han tret prou caràcter per sumar un punt.

L’aleví també ha aconseguit un empat aquesta jornada. Ho ha fet davant Les Corts (4-4) amb gols de Teo (x2) i Iván (x2) en un partit igualat, amb diferents fases per a cada equip i en què s’ha treballat molt davant un rival que ha lluitat i ha arribat amb les idees clares. Amb el 2-3 favorable, Industrias ha tingut ocasions d’ampliar avantatges al marcador, però el rival ha remuntat i l’equip ha hagut de treballar molt per treure un empat que ha arribat quan faltaven cinc segons per al final. El tècnic Eric Sales ha volgut destacar “la feina de tots els jugadors perquè era una pista molt dura i amb un ambient complicat. L’equip ha sabut reconfortar-se en la pressió per treure un punt que ens permet continuar líders”.

El benjamí s’ha endut la victòria per 6-0 davant de Babar amb gols de Yon (x2), Raul, Arnau, Leo i un altre en pròpia porta. Els colomencs han començat dominant el partit, encara que malgrat les múltiples ocasions els ha costat obrir el marcador. Han seguit aquesta dinàmica fins al 2-0 i a partir d’aquest moment, amb l’inici del segon temps, les ocasions s’han transformat en gols. L’entrenadora Clàudia Rio ha destacat estar “contenta per l’actitud dels meus jugadors, que encara que ha costat que la pilota entrés, no han abaixat els braços en cap moment”.

Golejada també del minibenjamí (15-0) contra el Mataró. Els gols han estat obra de Joao (x4), Asier (x7), Dídac Silva (x3) i David. En un partit molt intens, Industrias ha estat superior en tot moment i ha anat ampliant el marcador amb el pas dels minuts. A més, gràcies als bons replegaments defensius ha aconseguit deixar la porteria a zero.