25 oct. 2019

Clara victòria a l’amistós davant Lituània (5-1)

Industrias Santa Coloma es va imposar amb claredat a la selecció de Lituània (5-1) en un partit amistós que es va resoldre al començament del segon temps amb un parcial de 4-1 a favor dels colomencs. El nostre equip va guanyar amb els gols de Bruno Petry, de penal, Bermusell, Albert Cardona i Uri Santos.

El capità de Lituània, Zagurskas, condueix la pilota envoltat de jugadors d’Industrias Santa Coloma

Amb només deu jugadors disponibles, dos d’ells porters, Industrias Santa Coloma afrontava aquest compromís davant l’organitzador del Mundial 2020, Lituània. A les absències de Corso, Pablo Vidal i Well es va afegir a última hora la de Khalid amb una lesió al turmell. Amb l’únic reforç de Jordi Mayor del filial, el nostre equip va treure nota davant un rival que va aguantar bastant bé la primera meitat. El combinat que prepara Yevgen Ryvkin es va carregar molt aviat de faltes (minut 7) encara que no va baixar la intensitat. Van dominar els colomencs però no ho van fer amb arribades clares a l’àrea lituana. Un penal transformat per Bruno Petry va permetre a Industrias marxar als vestuaris amb avantatge (1-0).

El segon període va trencar en gols. Sendzikas va empatar per a Lituània (1-1 min.23) però la reacció local va ser fulminant: Roger Bermusell, Albert Cardona, Uri Santos amb la col·laboració involuntària de Spietenis en pròpia porteria, en cinc minuts van posar el partit fora de l’abast dels lituans. El parcial de 4-1 va deixar el partit gairebé vist per a sentència (5-1). Fins i tot la victòria d’Industrias va poder ser més ample de no fallar Bruno Petry un penal.