11 oct. 2017

Classificats pels vuitens de final de la Copa del Rei

Catgas Energia va passar a la següent ronda de la Copa del Rei gràcies a la seva victòria aquesta nit davant CCR Castelldefels (1-3). Els colomencs van trobar resistència en els primers minuts però sobretot en el tram final del partit. Abraham va ser titular completant una gran actuació. Va haver-hi molts minuts per a David Álvarez i també va poder participar Besal.

Catgas Energia estarà al sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei (dilluns 16) després d’eliminar a CCR Castelldefels  per 1-3  amb gols de Pablo, Ximbinha i David Álvarez a la primera meitat. El partit va ser un excel·lent banc de proves per a jugadors no habituals com Abraham que va estar impecable sota els pals o perquè David Álvarez que surt d’una lesió acumulés minuts i per tant adquirís ritme de competició. En tots dos casos l’examen ho van passar amb nota.

Els colomencs menys intensos en el primer període van estar molt eficaços davant el marc contrari i van encertar amb les oportunitats clares que van disposar. No obstant això en el segon acte van gaudir de clares ocasions de gol però es van topar amb el gran partit que va quallar Marc a la porteria rival. El marcador molt favorable (0-3) també permetia afrontar amb certa tranquil·litat l’eliminatòria. Sense estar resolta, tampoc va haver-hi molt temps per al patiment però CCR Castelldefels va encertar en una jugada d’estratègia, a la sortida d’un córner, i amb l’1-3 es va llançar a l’heroica amb l’atac de cinc. Una ocasió van tenir per anotar el segon però també van poder encaixar el quart en una connexió Abraham-Ari.

Al final victòria de Catgas Energia, segon triomf de la temporada, sempre fora, i a pensar ja en el proper rival en Lliga, Peníscola Rehabmedic.