06 maig 2018

Copa Catalunya: passen juvenil i cadet a semifinals

Els equips juvenil i cadet de Catgas Energia han resolt a favor les seves respectives eliminatòries de la Copa Catalunya aconseguint el seu passi a semifinals de la competició. El conjunt de Cala s’ha imposat per la mínima a Futsal Mataró (0-1) amb un gol d’Abdel mentre que el cadet ha necessitat de la tanda de penals per superar a AE Bellsport. En el Campionat de Catalunya benjamí eliminació en primera ronda del nostre equip davant el Futsal Vicentí que va tenir més sort des dels 6 metres després d’empatar (3-3).

El nostre juvenil ja està en semifinals de la Copa Catalunya i segueix lluitant per reeditar el títol que va conquistar brillantment la passada temporada. Avui davant el Futsal Mataró en un partit molt intens els colomencs han anat de menys a més. La primera meitat ha acabat sense gols malgrat les ocasions clares que han gaudit tots dos equips. A la segona part Catgas Energia molt més concentrat ha aconseguit avançar-se al marcador a dos minuts per al final. El nostre equip ha comès poques errades i ha defensat amb encert el cinc contra quatre plantejat pel rival. Per la seva banda el cadet ha aconseguit el passaport a la següent ronda després del 2-2 final davant AE Bellsport, amb gols de Coca i Adri Bosch, gràcies als penals.

Al Campionat de Catalunya benjamí en la primera eliminatòria Catgas Energia no va poder superar a Futsal Vicentí. L’empat a 3 (Luca, Manuel, Joan) va donar pas als penals que van decantar la victòria i la classificació per a vuitens de final al nostre oponent. I per últim en partit de Lliga de la Divisió d’Honor aleví, Catgas Energia ha guanyat al Futsal Arenys de Mar (2-3) amb gols d’Hugo (2) i Naïm.