24 nov. 2020

Debut a la Copa sense donar lloc a la sorpresa (3-9)

Industrias Santa Coloma s’ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei després d’imposar-se a Futsal Mataró de Segona B per 3-9 amb gols de Bermusell, Cardona, Drahovský, Abdel, Uri Santos (2), Khalid (2) i Lavado. Tots els jugadors convocats per Javi Rodríguez van gaudir de minuts.

⌈Carla Martínez⌋

La Copa del Rei va arrencar per a Industrias Santa Coloma en un encontre que va competir de principi a fi. El degà va sortir a la pista amb tot i va deixar el partit encarrilat en el primer temps, avançant-se en els primers minuts amb els gols de Bermusell, qui va recollir una pilota dins de l’àrea i la va enviar al fons de la xarxa, i Cardona, que després d’un servei des de la cantonada va fer pujar el 0-2 amb un xut a l’escaire.

El conjunt colomenc es trobava còmode sobre el parquet, jugant amb fluïdesa i demostrant la importància que li dona a la competició. Drahovský, el màxim anotador de l’equip en Lliga, també va voler sumar-se a la llista de golejadors de la Copa del Rei i, després d’una jugada personal, va posar el tercer.

Al conjunt local li costava crear perill a la porteria defensada per Borja i va haver d’aprofitar l’estratègia perquè Alex del Barco retallés distàncies amb un gol de falta. Des de la primera part, el tècnic Javi Rodríguez va donar minuts als nois del filial i tots ells van quallar una gran actuació i fins i tot van veure porteria: Abdel, després d’una assistència de Sepe, va fer el quart.

I encara hi hauria temps per a veure més gols a Mataró, un per a cada equip. Joel Císcar, al contraatac, i Uri Santos, d’esperó en l’últim segon, van signar el 2-5 abans del descans.

En el segon temps, Industrias no va deixar de trepitjar l’accelerador i Khalid va signar altres dues dianes en els primers compassos. Els colomencs van continuar pressionant, sense donar opció al rival i Uri Santos, en una jugada personal, i Lavado, amb un fort xut, van ampliar l’avantatge fent pujar el 2-9.

Mario, que va sortir a defensar la porteria després del pas per vestuaris, va tenir poca feina i la va solucionar amb escreix. A manca de sis minuts per al final, Khalid va veure la segona targeta groga i l’equip va saber sobreposar-se a la situació d’inferioritat numèrica sense encaixar. En els últims instants, Futsal Mataró va tancar el marcador (3-9). Aquesta victòria li dona a Industrias Santa Coloma el passaport a vuitens de final de la Copa del Rei i li permet seguir amb la línia de joc i resultats dels últims partits.