03 oct. 2021

Debuts amb victòries, derrota del filial i empat del juvenil

Industrias Santa Coloma B no ha pogut guanyar en la tercera jornada de Lliga, mentre que el juvenil ha sumat un punt a domicili i els tres debutants, cadet, infantil i aleví, han aconseguit les primeres victòries de el curs.

L’aleví aconsegueix la primera victòria de la temporada

El filial no ha pogut sumar en una duel on Futsal Mataró ha estat superior (4-0). Als colomencs els va faltar frescor i intensitat en un inici de partit on van encaixar el primer gol molt aviat. Van marxar a la mitja part amb un 2-0 i tot i que en la represa van sortir amb més intensitat i van tenir ocasions clares, no van aconseguir acostar-se al marcador i canviar la dinàmica de el partit. En els últims minuts el rival va marcar el tercer des dels deu metres i va deixar poques opcions als nostres, que ho van intentar amb el joc de cinc sense fortuna. El tècnic Jorge Vargas assegura que el rival “és just vencedor” i que ara només queda “seguir treballant i corregir errors perquè sabem on som i qui som”.

El juvenil ha signat “un empat amb sabor a derrota”, segons ha comentat el tècnic Edu Roca, per 4-4 davant l’AE Llevant de Manacor en un desplaçament complicat i davant un equip molt combatiu. El rival va estar en tot moment molt a prop en el marcador i tot i que el conjunt colomenc va aconseguir posar el 3-4 des dels deu metres a falta de tres minuts, els locals van tornar a empatar en els últims segons, també transformant un deu metres, sense deixar marge per a més. Els golejadors van ser Ivan Bonillo (x2), Akim i Viedma.

El cadet ha aconseguit la primera victòria de la temporada després de guanyar al CFS Eixample per 0-5 gràcies als gols de Miquel (x2), Tejero (x2) i Toni. En un inici l’equip no es va trobar del tot còmode, fins que va aconseguir el 0-1 al minut 13. Els colomencs van acabar la mitja part amb dos gols d’avantatge i en la represa van ampliar distàncies amb un gol en un bon atac directe, un altre en una bona acció individual i un últim aprofitant el joc de cinc del rival.

L’infantil també ha aconseguit els primers tres punts davant el CFS Eixample per 2-3 amb gols de Luca, Ángel i Marcos. L’equip va sortir amb tot i va signar uns molt bons primers deu minuts amb fins a dos gols. No obstant això, el rival va empatar i va tocar patir. Finalment els colomencs van aconseguir posar-se per davant i, sense gaire sort de cara a porteria en els minuts posteriors, van saber aguantar la situació i endur-se el triomf.

Victòria també de l’aleví en el seu debut a la Lliga davant el Sant Joan Vilassar per 1-3 amb gols d’Iván, Álex i Biel. Els nervis del primer partit es van notar en una primera part en la qual els jugadors van sortir molt nerviosos i indecisos. A partir del minut 7 i després d’un temps mort van començar a tenir el domini de la pilota, però es va arribar al descans amb l’empat a zero inicial. A la represa, com explica el tècnic Eric Sales, “vam sortir amb confiança, seguretat, agafant bones sensacions i jugant amb la nostra identitat”. Fruit d’això l’equip va aconseguir finalitzar amb victòria. “Crec que és un resultat just i els jugadors s’ho han merescut per com han treballat en aquesta pretemporada. Han sabut controlar les emocions, competir i guanyar”, ha conclòs el tècnic.