02 febr. 2024

Derrota a l’amistós contra Osasuna Magna (1-5)

Industrias Santa Coloma va perdre contra Osasuna Magna (1-5) en el primer amistós d’aquesta aturada de Lliga. El resultat no es va correspondre al vist i viscut sobre la pista en un partit que es va resoldre en el tram final i que va ser bastant més igualat. Els colomencs van comparèixer amb només 6 jugadors del primer equip. Xavi Closas li va donar minuts als 7 convocats del filial.

Tolrà va ser un dels jugadors destacats d’aquest amistós

Les absències per partits de seleccions i les baixes per lesió o en procés de recuperació van condicionar la convocatòria de Xavi Closas per a aquest amistós davant Osasuna Magna. Malgrat tot, les prestacions de l’equip van ser bones i el nivell exhibit notable.

El primer temps va anar de menys a més. A mesura que van passar els minuts va guanyar en ritme i intensitat. El control de la pilota va ser d’Industrias però va estar menys profund que en altres ocasions. Osasuna es va sentir còmode recuperant i sortint. Juninho i Linhares es van topar amb Àlex Lluch mentre que Roberto Martil va fallar amb tot al seu favor per a marcar després d’aprofitar un rebuig del nostre porter. Leo Café també va posar a prova al meta d’Industrias que amb una gran intervenció va evitar el gol del conjunt navarrès. Les ocasions van trigar a arribar del costat colomenc però van ser molt clares. Povill va avisar amb un tir que es va trobar amb la mà de Palazón. Després Tolrà, amb túnel inclos al seu defensor, va assistir a Niel·lo perquè fes l’1-0. Amb avantatge en el marcador es van veure els millors minuts dels de Xavi Closas i successives ocasions de Cardona, dues vegades Peña i una altra per a Povill. Totes elles amb un denominador en comú. Palazón com a últim obstacle insalvable. Amb els locals amb cinc faltes d’equip a 2’16” per a acabar el període, una contra conduïda pel meta Palazón, recorrent-se tota la pista va acabar en l’empat, obra del porter d’Osasuna. La primera part va finalitzar amb una oportunitat per a Iván Bonillo i una altra per a Toni.

Després de l’entreacte el partit va continuar pel mateix camí. Saldise ho va intentar amb un xut creuat amb Walter en la porteria d’Industrias. La rèplica la va donar Cardona amb una volea després d’un servei de banda al qual va respondre amb encert Asier que va substituir a Palazón en aquest segon temps. El mateix Cardona va poder avançar al nostre equip, però Luis Evangelio va treure la pilota en la línia de gol. Saldise va enviar una pilota al travesser a la sortida d’un córner, Peña va refusar de cap en dirección a la seva porteria i la pilota va tocar en la creueta i una falta a la frontal de l’àrea, que li va costar a Tolrà una targeta groga, va acabar amb l’1-2 dels visitants gràcies a l’excel·lent punteria de Leo Café. Cardona va tenir una clara oportunitat per a establir una nova igualada però la seva rematada es va estavellar contra el travesser. Posteriorment, Verdejo no va poder aprofitar una magnífica assistència de Tolrà i com en la primera meitat, Industrias va arribar al  bonus a 3’45” per a la finalització del partit. Un fet del qual va treure partit Osasuna perquè els locals van baixar la intensitat defensiva. Saldise en una transició va ampliar l’avantatge visitant i Juninho, a passada de Saldise, va sentenciar uns segons més tard. Finalment, la sisena falta colomenca va permetre a Juninho convertir un 10 metres en l’1-5 final.

INDUSTRIAS SANTA COLOMA: Àlex Lluch, Tolrà, Verdejo, Peña i Povill. (Cardona, Niel·lo, Joan Vázquez, Iván Bonillo, Victor Pérez, Walter, Aitor Molina i Néstor Ruiz).

OSASUNA MAGNA: Palazón, Juninho, Leo Café, Linhares i Dani Saldise. (Eloy, Toni, Roberto Martil, Oier Aguirre, Luis Evangelio i Asier).

GOLS: 1-0 Niel·el 13’, 1-1 Palazón 19’, 1-2 Leo Café 33’, 1-3 Saldise 37’, 1-4 Juninho 38’ i 1-5 Juninho 38’.