29 ag. 2018

Derrota contra Peñiscola Rehabmedic (5-1)

Segona derrota de la pretemporada de Industrias Santa Coloma. L’ensopegada d’avui davant Peníscola Rehabmedic (5-1) es va gestar al començament de tots dos períodes i en els minuts finals de la primera meitat. Van ser els moments en els quals el conjunt castellonenc va fer mal al nostre equip amb la consecució de 4 gols. El ‘capi’ David va anotar per part colomenca i Albert Cardona va ser expulsat a la segona meitat.

Industrias Santa Coloma sense opcions davant Peñíscola Rehabmedic (5-1)

Només començar el partit els locals van aconseguir avançar-se al marcador amb un gol d’Iván Rumbo aprofitant una assistència de Raúl Gómez. L’1-0, gairebé en fred, va donar pas a una reacció del nostre equip que va portar la iniciativa a la recerca de l’empat. Pol Pacheco amb un tir creuat va ser a punt de marcar però la seva rematada es va perdre fregant el pal de la porteria de Molina. Els de Juanlu Alonso també van tenir les seves opcions a través d’Hugo Bernárdez i Xavi Cols fins que a la recta final d’aquest període, Raúl Gómez a passada d’Iván Rumbo i Claudino en una acció individual van col·locar el 3-0 amb el qual es va arribar al descans. Els castellonencs no van comptar en aquest primer temps per diversos problemes físics amb Isi, Jaime Peiró i Iván Reverter.

La segona part va tenir un inici demoledor per als interessos de Industrias Santa Coloma. Claudino va enviar una pilota al pal i en la següent jugada es va assenyalar penal per unes mans d’Albert Cardona que li van significar l’expulsió per vermella directa. Juan Emilio des dels 6 metres va fer el 4-0. Amb un avantatge sòlida Peníscola Rehabmedic va sumar la cinquena falta d’equip amb més de 13 minuts per jugar-se. Les opcions dels nostres van passar per aprofitar aquesta circumstància però la primera oportunitat que va tenir Pol Pacheco des dels 10 metres es va topar amb Molina. Maico va estavellar una pilota al travesser abans que David retallés les distàncies amb un tir creuat. No obstant això de poc va servir perquè els àrbitres van concedir un gol fantasma de Xavi Cols segons després. Amb el 5-1 Ximbinha no va poder aprofitar un altre 10 metres i el marcador ja no es va moure fins al final del partit.