02 oct. 2021

Derrota en un partit molt igualat (4-2)

Va finalitzar la pretemporada per a Indústries Santa Coloma i ho va fer amb una derrota contra Osasuna Magna (4-2) que es va gestar en el tram final d’un partit igualat en el qual el nostre equip va tenir opcions de guanyar. Els gols van ser de David Peña i Sepe.

Partit igualat que es va decidir en els minuts finals

A menys de 7 dies per al començament de Lliga, Javi Rodríguez ha de tenir clar en què ha de millorar la plantilla que entrena i quins són els seus punts forts. Les conclusions d’aquesta fase de preparació ja les té el tècnic i ara es tractarà d’ajustar conceptes de cara al debut davant Jaén Paraíso Interior.

Malgrat perdre contra Osasuna Magna l’encontre va poder decantar-se a favor dels nostres interessos i petits detalls van acabar per ser determinants per a explicar el resultat final.

En el primer temps es van avançar els de Imanol Arregui gràcies a Raúl Rocha, un dels jugadors més destacats del conjunt navarrès, i encara que els colomencs van saber reaccionar bé i van generar diverses ocasions per a empatar, es va arribar al descans amb avantatge local.

A la segona part el nostre equip es va mostrar superior sobretot en els primers minuts però Asier Llamas va evitar el gol visitant fins que a pilota aturada David Peña va situar l’ 1-1. Va estar a punt de remuntar Drahovský però de nou el porter d’Osasuna es va interposar entre l’eslovac i el gol. Del possible 1-2 es va passar al 2-1 amb un xut molt potent de Bynho però l’alegria li va durar poc al quadre navarrès perquè va igualar Sepe Un 10 metres de Drahovský es va estavellar al pal i com va passar minuts abans, del possible avantatge colomenc es va passar a un 3-2, obra de Toni amb una rematada ajustada a 3 minuts per al final que segons després Juninho va convertir en el 4-2 definitiu. L’atac de cinc visitant no va canviar res.