26 set. 2020

Derrota injusta per acabar la pretemporada (5-6)

Industrias Santa Coloma va posar el punt i final a la pretemporada amb el mal regust que suposa una derrota malgrat que va deixar molt bones sensacions en un primer temps en el qual va merèixer millor botí. En la segona part se li van torçar les coses al conjunt de Javi Rodríguez que va concedir massa al seu rival i que malgrat tot es va fer creditor de l’empat.

A les portes del començament de Lliga, a falta d’una setmana, Industrias Santa Coloma va perdre en el seu últim assaig contra Peníscola Globeenergy (5-6) en un partit marcat per les alternatives en el joc i en el marcador. Van començar els colomencs amb intensitat i molt dinamisme superant la pressió alta dels castellonencs. Paciència i verticalitat van ser la recepta per a combatre la proposta més física de l’adversari. Verdejo d’un impressionant xut després d’una recuperació de Corso (min.3) va situar amb avantatge als locals i Uri Santos en una jugada col·lectiva va col·locar un 2-0 (min.5) que va obligar a Manolín a demanar temps mort. Bruno Petry i Drahovsky amb una pilota al pal podien haver fet més gran la ferida. Aturar el partit li va anar bé als visitants que es van recompondre i a través de l’estratègia van acabar per treure-li rèdit a les seves escasses arribades a l’àrea colomenca. D’un servei de banda va néixer el 2-1 obra d’Iván Rumbo (min.6). Industrias Santa Coloma va ampliar el seu avantatge en una acció individual d’Albert Cardona (3-1, min.7) i va continuar imprimint un ritme alt al partit: Verdejo i Bruno Petry van tenir en les seves botes l’opció de fer el quart. No obstant això va ser en una jugada desgraciada, en la qual Uri Santos va desviar un tir creuat de Tuli, quan va arribar el segon gol de Peníscola (min.13). Verdejo des dels 10 metres va llançar fora però no així Paniagua que va aconseguir l’empat des d’aquesta distància (3-3) en els minuts finals de la primera part quan els jugadors de Javi Rodríguez havien perdut frescor. Abans d’arribar al descans Drahovsky tampoc va aprofitar un altre 10 metres.

En el segon temps amb Molina a la porteria els castellonencs van guanyar seguretat. Corso va avisar de volea a la sortida d’un córner però va ser Walex qui va tenir dues ocasions molt clares, una d’elles es va estavellar al pal. La rèplica va ser de Drahovsky just abans que Paniagua sorprengués a Borja amb un xut potent i aconseguís el 3-4 (min.26). Gairebé sense adonar-se Peníscola havia capgirat la situació i en una altra transició ràpida Iván Rumbo va assestar un altre cop obrint bretxa al marcador, 3-5 (min.28) el que va obligar a Javi Rodríguez a aturar el partit. Amb resultat advers el nostre equip es va mostrar imprecís i va tirar més d’accions individuals. Bruno Petry no va poder superar a Molina en dues oportunitats consecutives i no obstant això Tuli va encertar en una jugada que es va originar en un servei de banda que era favorable als colomencs però que va acabar servint l’equip visitant: 3-6 (min.32). Va aparèixer Llamas per a batre per fi a Molina i signar un 4-6 (min.34) que feia tenir esperances. Verdejo no va aprofitar un mà a mà amb el porter del conjunt castellonenc i des de la banqueta es va ordenar el joc de cinc amb Corso fent les funcions de porter. Quedaven una mica més de 3 minuts. Rubén Orzáez i Walex van poder sentenciar el partit però Corso a falta de 35″ li va posar emoció i incertesa amb el 5-6 que acabaria sent definitiu.