24 març 2017

Dia espès, joc irregular i empat (3-3)

Catgas Energia no va passar de l’empat a casa contra Santiago Futsal (3-3) en un partit molt irregular dels colomencs que van anar de més a menys i que no van acabar de tancar malgrat que sempre van manar al marcador. En l’últim minut els gallecs fins i tot van tenir suficients opcions, amb dues pilotes estavellades als pals, per endur-se els tres punts. El nostre equip va estar espès, sense la tensió necessària i amb el pas dels minuts li va donar ales al rival que va aprofitar errors importants per anotar els seus tres gols. Sense Rangel, baixa d’última hora per un procés víric, David Álvarez convocat en l’últim moment va ser un dels millors. Va reaparèixer a casa Eric Pérez que va acusar la falta de ritme. El punt sumat es pot donar com a positiu encara que no era l’objectiu marcat per a aquesta jornada.