26 nov. 2017

Doble victòria del filial (8-5) i del juvenil (6-1)

Victòria del nostre filial que torna a mirar cap al liderat després de guanyar a un dels millors equips de la categoria, Pallejà (8-5) gràcies als gols de Toni (3), Chechi (2), Orellana, Roger i un altre en pròpia porteria. Per la seva banda el juvenil no va donar lloc a la sorpresa davant el cuer, Acció Sant Martí (6-1), malgrat la resistència inicial. Van anotar Abdel (3), Hicham (2) i Xavi.

Catgas Energia B va vèncer en un duel molt igualat que es va decidir en els detalls: expulsió, estratègia i atac de cinc. Al descans es va arribar amb un avantatge per la mínima del nostre equip (3-2) que va gaudir d’una superioritat numèrica que no va saber aprofitar i que igual que el seu rival no va encertar amb un lliure directe des dels 10 metres.

A la segona part FS Pallejà no només va aconseguir empatar sinó que es va posar per davant al marcador fins dues vegades. La reacció dels de Víctor Delgado els va permetre situar-se amb un 6-5 a favor a falta de 4 minuts per a la conclusió. L’atac de cinc visitant no va funcionar i el nostre filial va acabar d’arrodonir la seva victòria amb dos gols més.

Pel que fa a l’equip juvenil malgrat que li va costar superar la defensa a  mitja pista d’Acció Sant Martí, una vegada els de Cala van aconseguir perforar la porteria del rival, al minut 12, tot va resultar més fàcil. La primera part va finalitzar amb un 4-0 que deixava el partit gairebé vist per a sentència. A la segona meitat els colomencs van tenir moments de bon joc (pressió i elaboració) i el resultat final va poder ser més gran d’haver aprofitat els errors defensius de l’adversari.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Femen: Femeni Tortosa Ebre  0 – Catgas Energia  7  (Gols: Sandra-3-, Marta -3-, Cris)
  • Cadet: Catgas Energia   5 – CN Caldes   3  (Gols: Marc, Joan, Coca, Adri, Vaca)
  • Infantil : Catgas Energia 2 – Les Corts UBAE  4  (Gols: Aleix Garcia -2-)
  • Aleví: Catgas Energia 4 – Les Corts UBAE  7 (Gols: Morales -2-, Naïm, Victor)
  • Benjamí A: Catgas Energia 10  – CFS Jordi Sánchez  3 (Gols: Luca-2-, Pau -2-, Ángel -2-, Manuel, Héctor, Joan, Fajr)