14 març 2021

Doble victòria del juvenil i filial

Bona estrena del juvenil d’Industrias Santa Coloma en la segona fase de la Lliga al subgrup 3C. La victòria davant Alcoletge (7-9) amb gols de Joan (3), Coca (2), Marcel (2), Uri i Adri Martínez va ser molt merescuda perquè el nostre equip va ser superior però es va trobar amb un rival que va tenir una gran efectivitat en atac. Per la seva part el filial va acabar la Lliga en la seva primera fase amb bon regust de boca. Es va imposar al Segorbe (5-1) amb Novo (2), Navarro i Mateo com a golejadors i un altre gol en pròpia porteria.

Industrias Santa Coloma juvenil va començar amb bon peu la segona fase de la temporada amb un triomf convincent davant l’Alcoletge que es va mostrar molt eficaç en el seu balanç ofensiu. Malgrat que els jugadors de Jordi Marín van portar el pes del partit i van arribar a gaudir de diferents avantatges de 2 i 3 gols mai van poder respirar tranquils perquè el seu adversari sempre va acabar per trobar la manera de materialitzar les seves ocasions de gol: al contraatac o bé en accions ràpides fins al punt que es van posar per davant al marcador (5-4) en la segona part.

Una gran reacció colomenca va permetre situar el resultat en un 5-7 en tot just 2 minuts atacant bé i resolent millor davant la porteria rival. A partir d’aquest moment Industrias Santa Coloma va portar la iniciativa i ja no es va deixar sorprendre mantenint les distàncies en el lluminós. Els locals ho van intentar en els últims 8 minuts de partit amb atac de cinc però la victòria del nostre equip no va córrer perill.

D’una altra banda el filial, malgrat el marcador final, va guanyar en un partit molt igualat. La gran actuació del porter d’Industrias B , Lluis, ens va permetre anar al descans amb un resultat favorable (2-0) encara que el més just hagués estat un empat.

En la segona part el Segorbe es va mostrar molt més ambiciós. Pressió alta i molta intensitat per a incomodar al nostre equip que només va trobar en el contraatac la fórmula per a arribar amb claredat al marc contrari. El domini va ser visitant però Lluis amb les seves intervencions va fer possible que l’avantatge no es reduís. A manca de 10 minuts per a la finalització els visitants van utilitzar l’atac de cinc que va causar molts problemes als jugadors de Jorge Vargas. Fruit d’aquesta insistència va arribar el 2-1 i gairebé l’empat perquè van tenir diverses ocasions per a aconseguir la igualada. El 3-1 de Novo quan faltaven 2 minuts li va donar una mica més de tranquil·litat a Industrias B que amb el rival bolcat va aprofitar per a marcar el 4-1 (des de pista pròpia) i arrodonir la victòria amb el cinquè a uns segons per a acabar el partit.

Un resultat molt enganyós però que va servir per a veure l’altra cara del nostre filial, disposat a patir, lluitar i sobreposar-se al domini d’un rival acostumat a portar la iniciativa en gairebé tots els partits. En resum, competir. Aquest triomf li dona molta confiança al grup amb vista a la segona fase de la Lliga al qual arribarà en bona ratxa, 4 partits sense perdre, i després d’un descans ben merescut aquesta setmana vinent.