11 febr. 2024

Dos partits dolents: un empat i una derrota per al filial i juvenil

Un empat i una derrota en dos mals partits. Aquest és el balanç d’un cap de setmana atípic per a Industrias Santa Coloma ja que només van jugar el filial i el juvenil. El més noticiable va ser sens dubte la reaparició de Paterna després d’un any de lesió. El seu retorn, amb bones sensacions, es va produir en el partit d’Industrias B on va disputar uns minuts.

Paterna va tornar a vestir-se de curt deixant enrere una greu lesió

El filial no va passar de l’empat a casa contra Les Corts UBAE (4-4) a pesar que el seu inici va resultar molt convincent col·locant-se amb un 3-0 gràcies a la intensitat, al bon criteri a l’hora de moure la pilota i una bona defensa. No obstant això, aquest marcador tan clar va jugar en contra dels interessos del nostre equip perquè es va deixar de córrer, es va perdre dinamisme i es va abusar de la passada llarga. Sense associació i amb desajustaments defensius el rival va marcar dos gols consecutius que li va retornar al partit malgrat que al descans els colomencs guanyaven 4-2.

En la segona meitat es va mantenir la dinàmica negativa i Les Corts, que va ser superior en aquest període, va aconseguir empatar. Van anotar per part local Boni (3) i Joan i va jugar uns minuts Marc Paterna després de trencar-se el lligament creuat del genoll al febrer del passat any amb el juvenil.

Precisament el juvenil tampoc va tenir un bon dia i va cedir en el Pavelló Nou davant el Natació Sabadell (0-3). L’equip de Miguel Ángel Tabarés es va quedar sense marcar en un encontre en el qual va haver-hi falta de concentració. Derrota molt dura davant un adversari que estava en la zona baixa de la classificació.