04 febr. 2017

Dura derrota, excessiu càstig

Dura derrota de Catgas Energia aquesta tarda a Peníscola (7-0), la més àmplia aquesta temporada amb un marcador excessivament abultat que va significar un càstig sever per al nostre equip. La mala ratxa augmenta, ja són 7 partits sense guanyar, i encara que es manté el vuitè lloc a la classificació els perseguidors de Catgas amenacen acostant-se a la zona de play-off pel títol. Davant un rival directe i malgrat un bon començament, l’eficàcia en atac dels castellonencs va marcar la diferència deixant el partit molt complicat quan es va arribar al descans (3-0). Sense poder de reacció, la segona part se li va fer molt llarga als colomencs, va pesar molt el resultat i Peníscola Rehabmedic ho va saber aprofitar per golejar. És la primera vegada que el nostre equip es queda sense marcar aquesta temporada.