18 juny 2017

El benjamí ‘A’ acaba la temporada entre els 4 millors d’Espanya

La temporada del benjamí ‘A’ de Catgas Energia va finalitzar a Badajoz després de caure en semifinals davant el Veriña CF en el Campionat d’Espanya que s’ha celebrat aquest cap de setmana i que ha permès reeditar el títol nacional a CP Flecha Negra.

VeriñaCatgas

La derrota del nostre equip per 6-7 contra el Veriña CF no pot entelar la superba campanya de Catgas Energia en aquesta categoria en la qual no només va ser campió de Lliga al seu grup sinó també campió de Catalunya. Els jugadors de Juanjo Salgado van viure la decepció d’una ensopegada que es va forjar en la segona meitat i que es va resoldre en els petits detalls. Res que retreure.

El benjamí ‘A’ va saber sobreposar-se al gol inicial dels asturians i a més es va marxar al descans capgirant el marcador (3-2) gràcies a un encertat Romeo, autor dels 3 gols del primer temps de Catgas Energia. A la segona part el guió va canviar. El Veriña CF va reaccionar i va prendre avantatge en el resultat. A la pista, l’expulsió per doble amonestació de Nil, un mal servei de banda i un canvi mal executat, van deixar molt tocats els nostres jugadors. La decisió, per incomprensible a aquestes edats, va influir encara que no ha de servir d’excusa. Els gols de Morales, Yerai i Busi van posar emoció al desenllaç del partit però el temps es va esgotar i la derrota es va consumar.

El Veriña CF va passar a la final que aquest diumenge al migdia ha perdut davant l’equip amfitrió i principal favorit, CP Flecha Negra (5-4). El conjunt extremeny revalida el títol de campió d’Espanya que va conquerir al 2016.