21 maig 2017

El benjamí A es proclama Campió de Catalunya

La notícia del cap de setmana l’ha protagonitzat el nostre benjamí A que ha completat una excel·lent temporada proclamant-se Campió de Catalunya a Olesa de Montserrat derrotant en la final clarament a l’AEE Vedruna Puigcerdà (7-1). Els de Juanjo Salgado optaran al Campionat d’Espanya amb seu i dates per determinar.

Catgas Energia està d’enhorabona després que un dels nostres equips formatius, el benjamí A, s’hagi alçat amb el títol de Campió de Catalunya de la categoria. La victòria en la final davant AEE Vedruna Puigcerdà per 7-1, disputada aquest migdia al Poliesportiu Salvador Boada d’Olesa de Montserrat, posa el perfecte final a una campanya en la qual els jugadors que entrena Juanjo Salgado han estat a un excel·lent nivell. Els gols d’Aitor (2), Busquets (2), Morales (2) i Nil han permès fer-se amb un triomf molt més còmode de l’esperat després d’una renyida semifinal celebrada ahir davant Les Corts UBAE (5-7) amb Romeo (3), Busquets (2), Morales i Yerai com a golejadors. Va assistir a aquest èxit del nostre planter el president de l’entitat, Vicenç Garcia. Ara el nostre club representarà al futbol sala català en el Campionat d’Espanya que es jugarà en properes dates amb seu encara per decidir.

La resta de la jornada

Pel que fa referència a la resta dels nostres equips que aquest cap de setmana tenien competició, el filial va acabar la temporada amb un empat a casa davant el Cerdanyola FC (4-4) anotant Valls (2), Álex i Aaron que va servir per assegurar-se la quarta plaça a la classificació. El femení va perdre al Pavelló Nou davant el Cervera-Sagarra (4-6) malgrat el triplet de Sandra i el gol de Laia mentre que l’infantil es va imposar en el derbi local contra CFS Sagarra (3-7) marcant Pol (3), Jorge (3) i Marc. Per finalitzar en els quarts de final de la Copa Catalunya va caure eliminat el nostre prebenjamí A després de perdre contra Castelldefels (6-3, Marc-2- i Joan).