22 abr. 2018

El benjamí A es proclama Campió de Lliga

L’equip benjamí A de Catgas Energia s’ha proclamat aquest cap de setmana Campió de Lliga al grup 3 després de guanyar a l’AE Bellsport (2-7) amb els gols de Manuel (2), Luca (2), Pau (2) i Joan. Per la seva banda el nostre filial va obtenir una valuosa victòria contra el FS Pallejà (2-4) amb Orellana (3) i Chechi com a golejadors mentre que el juvenil va caure a casa davant FS Salou (4-5) malgrat que van anotar Dylan per partida doble, Iván i Abdel.

A falta d’una jornada per a la conclusió del campionat, el benjamí A del nostre club s’ha fet matemàticament amb el títol de Lliga gràcies a una brillant trajectòria en la qual no ha perdut cap partit en 10 jornades amb un balanç de 9 victòries i 1 empat, 60 gols a favor i 20 en contra. La setmana que ve es jugarà l’últim partit de Lliga i a partir del 5 de maig els quarts de final en la qual el nostre equip s’enfrontarà al quart classificat del grup 6 que és Futsal Vicentí. Des del nostre club volem donar l’enhorabona al cos tècnic encapçalat per Cristian Solis i a tota la plantilla formada per: Denis Casado, Max Tauste, Pau Moya, Luca Gamini, Ángel David Hernández, Héctor Tapias, Nacho Melero, Fajr Mottaki, Manuel Atienza, Joan Redondo i Xavi López.

El cap de setmana ens ha deixat també la victòria del nostre filial en una complicada pista com és la del FS Pallejà que li permet mantenir-se a la sisena plaça de la classificació. Per la seva banda el juvenil víctima d’errors que semblaven haver-se superat, va malgastar una renda de 3 gols que havia aconseguit en els primers 5 minuts de partit. Les pèrdues de pilota, l’excés d’individualisme, faltes innecessàries van acabar per permetre que el FS Salou es fiqués de nou al partit. Es va arribar al descans amb empat (4-4) i a la segona part no es van aprofitar les ocasions de gol i a manca de 38” amb atac de cinc el rival va aconseguir el gol de la victòria.

Resultats base del cap de setmana:

• Femení: Estel Vallseca 4 – Catgas Energia 0
  • Cadet: Catgas Energia 8 – FS La Unión 2 (Gols: Coca -2-, Joan -2-, Iván, Andrés, Righetti, Vaca)
  • Infantil: Catgas Energia 9 – FS La Unión 0 (Gols: Pol -4-, Sergi -2-, Jorge, Adri, Aleix Garcia)
  • Aleví: Catgas Energia 4 – FS La Unión 1 (Gols: Romeo -2-, Busi, Hugo)
  • Benjamí B: Catgas Energia 1 – Ràpid Santa Coloma 7 (Gol: Victor Cabezas)
  • Pre-benjamí: Catgas Energia 2 – CFS Manent Santa Coloma 4 (Gols: Izan, Sterling)