22 maig 2023

El benjamí Campió de Catalunya

Últim cap de setmana per al nostre juvenil i aleví que ja han finalitzat la temporada després de disputar la darrera jornada de Lliga. D’altra banda, destacar la victòria del minibenjamí a semifinals de Copa Catalunya i la consecució del Campionat de Catalunya per part del nostre benjamí en una final vibrant.

El benjamí celebra el títol

El benjamí ha pogut gaudir d’un gran cap de setmana en què ha aconseguit proclamar-se campió de Catalunya  al Pavelló Municipal de Premià de Dalt, després de superar a la Final Four les Corts UBAE, a les semifinals, i al CFS Almacelles, per 5-3, a la gran final. L’equip dirigit per Daniel Castillo va haver de remuntar el resultat advers (1-2) amb què va marxar al descans. Finalment, el benjamí va mostrar una gran personalitat i determinació per capgirar el marcador quan faltaven 10 minuts per al final, moment en què perdia per 2-3, per proclamar-se campió.

El juvenil va acomiadar la temporada amb un empat (5-5) davant el CFS Eixample al Pavelló Reial Monestir Santa Isabel. D’altra banda, l’aleví va caure eliminat en semifinals de la Copa Catalunya contra Covisa Manresa, després de perdre per 2-6.

Finalment, destacar la classificació del nostre minibenjamí per a la final de Copa Catalunya després de superar als penals l’Olimpyc Floresta com a visitant.