01 nov. 2021

El femení continua en ratxa

El femení, el cadet, l’infantil, l’aleví i el prebenjamí han aconseguit la victòria aquest cap de setmana. El filial ha perdut a domicili i el juvenil ha descansat, mentre que el partit del benjamí s’ha suspès per la pluja i el del minibenjamí perquè no s’ha presentat l’àrbitre.

El femení continua liderant la classificació

El filial no ha pogut sumar a domicili davant el Natació Sabadell (6-2). Adri i Ramos han estat els golejadors colomencs. Després d’una molt bona primera part on els nostres jugadors han estat superiors i han marxat amb l’1-2 al descans, el rival ha sortit molt més intens a la segona per acabar donant la volta al marcador. Els pupils de Jorge Vargas han seguit amb el bon joc i han generat ocasions, però no han tingut encert de cara a porteria. El tècnic ha comentat que està “content amb les sensacions i el joc desplegat. Hem fet una primera part molt bona, però a la segona hem baixat una mica el nivell i això cal millorar-ho. En línies generals estic content amb el treball”.

El femení continua amb la seva bona ratxa sumant tres punts més davant el CN ​​Caldes (6-0) gràcies als gols de Sandra (x2), Silvia, Marta, Julia i Claudia. Amb aquesta victòria continuen liderant la classificació. Les de Jordi Segura han començat el partit de la millor manera possible: marcant al primer minut. A la primera part han estat superiors, però els ha costat molt ampliar distàncies i han arribat al descans amb el 2-0. A la segona han estat molt superiors i han marcat el tercer només començar. Aquest gol ha donat tranquil·litat a les colomenques i els ha permès continuar jugant al seu ritme i ampliar el marcador fins al definitiu 6-0.

El cadet ha guanyat davant Penya Esplugues per 2-4 amb gols de Biel, Eric Lucas (x2) i Coleto. Els colomencs s’han enfrontat a un rival que no li ha posat gens fàcil i, tot i començar bé el matx, no han trobat porteria i els locals s’han avançat al marcador. Els visitants ho han seguit intentant, però les decisions en els últims metres no han estat les adequades i han marxat al descans amb aquest resultat. Només començar el segon temps han encaixat el segon gol i han hagut de buscar una remuntada que ha arribat a falta de 8 minuts per al final, quan Eric ha anotat el primer. Dos minuts després, una bona finalització de Biel Rovira ha significat el 2-2. A falta de 3′ per a la conclusió, Eric Lucas ha avançat els colomencs i quan restaven 10 segons, Julen Coleto ha signat el 2-4 definitiu.

Victòria també de l’infantil, en aquest cas davant el Mataró (3-5). Marcos (x2), Ángel (x2) i Luca han estat els golejadors colomencs. En un partit molt exigent, dos gols amb mala fortuna han complicat la situació, però els nostres jugadors han estat capaços d’imposar-se i capgirar el marcador davant un rival que ha plantejat un duel molt difícil a nivell d’intensitat i joc.

L’aleví també s’ha endut la victòria contra el Palau Solità i Plegamans (1-4) amb gols d’Alberto (x2), Álex i Teo. A la primera part l’equip ha tingut poques intencions amb pilota, els ha costat llegir la defensa a mitja pista que ha proposat el rival i els ha faltat profunditat a nivell ofensiu. Tot i això i tot i encaixar l’1-0, els jugadors colomencs han sabut corregir els errors, jugar ràpid i aprofitar els espais per generar ocasions de gol i capgirar el marcador. A més, han treballat molt bé la defensa amb el joc de cinc i han marcat quatre gols davant d’una gran actuació del porter rival. El tècnic Eric Sales ha destacat que els seus jugadors han fet “un partit força bo, sobretot a nivell ofensiu. Estem millorant aspectes que en jornades anteriors ens ha costat. Hem anat treballant petits objectius que cada cop es van assumint millor”.

El prebenjamí continua sumant i aquesta setmana ha vençut davant la Unió Santa Coloma per 2-7 gràcies als gols d’Unai (x2), Marcel, Iker (x2), Gael i Max. Als primers minuts no han estat còmodes i s’ha notat amb algunes imprecisions amb pilota i falta de contundència defensiva. Això els ha fet encaixar l’1-0. Tot i això, han aconseguit empatar el partit i les sensacions han millorat. A la segona, els colomencs han aconseguit fer un parcial de 0-3 i anar-se’n al marcador. A partir d’aquest moment han jugat amb més calma, buscant bones combinacions i els companys a la finalització. El tècnic Jose Novo ha comentat que es tracta d’una “victòria dʻequip. Cada cop entenem millor els partits, evolucionem amb els fonaments individuals que treballem i hi ha més combinacions en el joc”.