15 nov. 2021

El femení continua líder i invicte

El femení, el juvenil, l’aleví i el benjamí han aconseguit la victòria aquest cap de setmana. El filial, el cadet, l’infantil, el minibenjamí i el prebenjamí no han pogut sumar.

El femení supera a Les Glòries a casa

El filial no ha pogut sumar contra el Manresa (8-2). Els gols colomencs han estat obra de Novo i Coco. El conjunt rival ha estat superior, però tot i així els de Jorge Vargas han aconseguit portar el partit amb igualtat tant al primer temps amb l’1-0 al descans, com al segon: quan faltaven deu minuts el resultat era de 2-1. En els darrers minuts, els colomencs han encaixat el 5-2 i amb el joc de cinc el Manresa ha sentenciat amb tres gols.

El femení continua líder i invicte a la Lliga després de sumar la cinquena victòria aquest cap de setmana. Ho ha fet davant el Sant Andreu A.E – Les Glòries, un rival directe de la zona alta de la classificació, per 6-2 amb gols de Nair, Claudia (x2), Marta, Sandra i Melero. En un inici les colomenques han tingut més domini de pilota i s’han mostrat molt concentrades en defensa. Això els ha permès avançar-se al minut 4 amb un gol de Nair. Al llarg de la primera part s’han pogut veure ocasions dels dos equips, però en una contra Industrias ha materialitzat el 2-0 i ha aprofitat un moment de desconnexió de les rivals per signar dos gols més. Al tram final del primer temps, Glòries ha aconseguit retallar posant el 4-2. La segona part ha seguit la mateixa tònica que la primera, amb ocasions constants. Tot i això, no ha estat fins a falta de tres minuts i defensant el porter jugador, quan les de Jordi Segura han sentenciat amb dos gols. El tècnic ha afirmat que es tracta d’una “victòria contra un grandíssim rival que ens ha plantat cara durant tot el partit i que ens ajuda a seguir a la primera posició de la classificació”.

El juvenil ha sumat els tres punts davant d’Alcoretge (6-1) gràcies als gols de Boni, Jorge, Akim, Marcel, Viedma i Aleix Garcia. L’equip ha deixat encarrilat el partit en una primera part molt seriosa, atacant molt bé la defensa a mitja pista del rival, amb bon ritme de pilota, amb moltes ocasions de gol i controlant en tot moment les transicions de l’Alcoletge. Aquest inici els ha permès marxar al descans amb el 4-0 al marcador. A la represa, els d’Edu Roca han seguit amb el control del partit i han signat el definitiu 6-1. El tècnic ha assegurat que aquesta victòria “reforçarà la confiança i la moral de l’equip i ens ajudarà a preparar el proper partit a casa davant de Les Corts, el segon classificat. Necessitarem que l’afició vingui al pavelló a animar-nos”.

El cadet no ha pogut sumar davant el Barça (6-4). Eric Lucas (x3) i Miquel han marcat els gols colomencs. En un bon partit entre dos grans equips, els colomencs no han sabut aprofitar quatre ocasions clares per avançar-se al marcador en els primers minuts. El rival sí que ho ha fet i ha situat el 4-0 abans del descans. En una segona part molt més intensa, Industrias s’ha acostat al marcador gràcies a un efectiu cinc contra quatre, però no ha estat suficient per sumar.

L’infantil també ha caigut a domicili davant del Barça per 5-3. Àngel (x2) i Marcos han estat els golejadors colomencs. L’equip ha competit i ha estat capaç de lluitar fins que les baixes han passat factura. Al segon temps les lesions també han complicat el desenvolupament del matx, però els jugadors han estat capaços de competir i aguantar davant un equip ben treballat.

L’aleví segueix en ratxa i s’ha endut la victòria per 0-9 contra el Manlleu amb gols d’Alberto (x3), Teo (x2), Biel, Xavi, Marcel i Álex. Els colomencs han estat molt superiors al rival i no han deixat que aquests entressin al partit en cap moment. Un bon inici els ha permès encarar el partit amb més calma. A més, és la primera jornada que els d’Eric Sales deixen la porteria a zero. A nivell ofensiu han intentat treballar aspectes que han estat remarcant durant tota la setmana. El tècnic ha explicat que “tot i les bones sensacions després d’aquest matx, hi ha marge de millora. Continuem líders, però seguirem treballant setmana a setmana per mantenir-nos en aquesta posició”.

El benjamí ha tornat al camí de la victòria davant el Prosperitat (3-8) gràcies als gols de Martí, Yon (x4), Leo, Oliver i un altre en pròpia porta. Els jugadors colomencs han estat els clars dominadors del partit, tot i que el rival ha estat qui s’ha avançat al marcador. Els visitants han continuat generant ocasions molt clares per fer l’empat, però els locals han tingut una segona acció i han aconseguit tornar-se a posar per davant. Els de Clàudia Rio no han abaixat els braços fins a tornar a empatar i a partir d’aquí el domini de pilota els ha permès un avantatge de 2-7 i acabar el duel amb el 3-8.

El minibenjamí no ha pogut sumar davant el Sant Cugat (4-2). Asier i Marc Gimeno han estat els golejadors colomencs. En un partit intens i igualat, els nostres jugadors han marxat al descans amb un desfavorable 3-1 a conseqüència de petits errors. Al segon temps, tot i ser superiors, no han pogut capgirar el marcador.

El prebenjamí també ha caigut aquesta jornada contra l’Olimpic Floresta (4-2). Els autors dels gols han estat Unai i Iker. En un partit on cada equip ha estat superior en una de les dues parts, el rival s’ha acabat emportant els tres punts. Al primer temps, els colomencs han dominat i generat ocasions de gol. Les dues dianes han arribat gràcies a accions a pilota molt ben executades. El gol rival ha estat després d’una recuperació i una acció individual. La segona part ha començat molt igualada i amb ocasions per a tots dos equips, però després d’una sèrie de rebots els locals han fet el gol de l’empat. A partir d’aquest moment han estat superiors i han decantat la balança amb el definitiu 4-2.