29 maig 2022

El femení es proclama campió de Lliga i assoleix l’ascens a Divisió d’Honor

Les de Jordi Segura han aconseguit l’objectiu en el darrer partit de la temporada a Sabadell.

L’equip femení d’Industrias Santa Coloma s’ha proclamat campió de Lliga després de guanyar per 0-5 al FS Sabadell en el darrer partit de la temporada. Ho ha fet amb un registre de 71 punts, dos més que el segon classificat, en 23 partits guanyats, 2 empatats i 1 perdut. Amb 144 gols a favor, igual que el Sant Cugat, ha estat el màxim golejador. També l’equip menys golejat amb 28 dianes.

Amb aquestes estadístiques tanca l’any l’equip de Jordi Segura, que la temporada vinent afrontarà el repte en una categoria, a Divisió d’Honor, després d’assolir l’ascens en guanyar el títol de Lliga.

En el partit davant el FS Sabadell, tot i els nervis i la pressió de saber que només valia empatar o guanyar, les nostres jugadores van sortir amb tot i van ser clares dominadores del duel. Sandra i Marta van posar el 0-2 al marcador abans del descans i, en la segona meitat, un segon gol de Marta i un de Bea van donar tranquil·litat a l’equip. Paula, en l’últim minut del partit, va situar el definitiu 0-5.