14 març 2022

El femení i l’aleví continuen liderant la Lliga

El filial, el femení, el cadet i el minibenjamí han guanyat els seus respectius partits aquest cap de setmana. El prebenjamí ha empatat, l’infantil ha perdut i els partits del benjamí i juvenil han estat suspesos.

Nova victòria de l’aleví

El filial ha tornat al camí de la victòria aquest dijous contra el Manresa (4-0). Els de Jorge Vargas es van avançar a la primera part amb un gol de Panés i van decidir el duel al segon temps amb als gols de Novo, Adri i Abde. Després de 24 jornades disputades, Industrias ocupa la tercera posició a la taula amb 49 punts. Aquest cap de setmana s’enfrontaran al CD Contestano Ye Faky a domicili. Aquesta va ser la valoració d’Adrià Sánchez una vegada finalitzat el partit davant el Manresa:

El femení ha guanyat per la mínima davant del Caldes (4-5) a domicili. Els gols han estat obra de Claudia (x2), Marta (x2) i un altre a pròpia porta. El partit ha començat amb una bona tònica per part de les visitants, que han generat i buscat espais per superar les primeres línies defensives i arribar a porteria. D’aquesta manera, Industrias ha inaugurat el marcador. Minuts més tard, el ritme de circulació de pilota ha anat disminuint a causa de les constants decisions arbitrals, una situació que el Caldes ha sabut aprofitar per posar-se al davant amb el 2-1 en un minut. La reacció de les visitants ha estat immediata i han marcat el 2-3 abans del descans. A la segona, les locals han tornat a posar l’empat i, un altre cop, Industrias ha reaccionat ràpid fent el quart. Quan faltaven nou minuts, les nostres jugadores han comès la cinquena falta i, a més, han fallat un penal. Quan restaven dos minuts i mig, el rival ha decidit apostar pel joc de cinc i així ha arribat el 4-4. Les colomenques també han apostat pel porter-jugador i en la primera acció han marcat el definitiu 4-5.

El cadet ha aconseguit els tres punts contra l’Esplugues per 9-2 amb gols de Toni (x2), Aleix (x2), Eric, Xavi, Miquel (x2) i Coleto. En els primers compassos, Industrias ha encaixat el primer gol del duel, però en tan sols 6 minuts ha sabut reaccionar i capgirar el marcador. S’ha arribat al descans amb el 4-1 i, a la represa, els locals han tornat a encaixar als minuts inicials. Tot i això, l’equip s’ha sabut refer i ha ampliat distàncies fins al definitiu 9-2.

L’infantil no ha pogut sumar davant del Mataró (1-5). Luka ha estat l’autor del gol colomenc. En un partit complicat i en el que els nostres jugadors no han sabut superar la defensa agressiva del rival, els visitants s’han endut la victòria.

L‘aleví ha aconseguit la victòria contra Palau per 4-1 en un partit on els jugadors d’Eric Sales han hagut de treballar molt davant un rival que els ha competit de tu a tu. Els gols els han marcat Teo (x2), Iván i Marcel. Els visitants han plantejat una defensa ordenada a mitja pista, el que ha generat que als nostres jugadors els costés més atacar. En un error en la creació, Industriasha encaixat el primer gol, però ha reaccionat i ha marxat al descans amb el 2-1 favorable. A la segona part el rival no ha creat gaire perill i els colomencs han marcat el 3-1 de falta directa en la recta final del partit i el 4-1 en l’última acció.

El minibenjamí ha guanyat davant el Sant Cugat (3-7) a la Copa Catalunya. Els gols han estat obra d’Asier (x3), Gerard (x2), Joel i David. En un bon partit de tot l’equip s’ha arribat al descans amb un 0-4 favorable. Tot i això, en un inici de la segona part amb diverses ensopegades, l’equip local ha reduït la diferència a dos gols. Una bona resposta d’Industrias ha fet que s’escapessin en el marcador posant com a resultat final el 3-7.

El prebenjamí ha empatat davant el Terrassa (3-3). Unai (x2) i Max han marcat els gols de l’equip. Els jugadors entrenats per Jose Novo han fet un partit molt seriós des del principi fins al final, tenint la pilota i creant ocasions. Han començat guanyant, però el rival ha aprofitat les poques ocasions que ha tingut per marcar. De fet, no ha estat fins quan faltaven cinc minuts per al final quan el Terrassa ha fet el gol definitiu que significava l’empat a 3.

El partit del juvenil s’ha ajornat per goteres quan faltaven disputar-se 7’25”. Els d’Edu Roca hauran de capgirar el 3-2 quan es pugui reprendre el joc davant de Palma Futsal. El duel del benjamí davant de les Corts UBAE AE també ha estat suspès.