06 oct. 2019

El femení inicia la Lliga amb una clara victòria (8-0)

El debut de l’equip femení d’Industrias Santa Coloma es va saldar amb una àmplia victòria sobre CN Caldes B (8-0) malgrat les importants baixes que el tècnic Aaron Serrano tenia per a afrontar aquest primer partit de Lliga. En canvi el nostre filial segueix sense puntuar transcorregudes 4 jornades de competició i és el cuer de la classificació al grup 3 de Segona B després d’una nova derrota, aquesta vegada contra FS Salou (5-1). Per la seva part el juvenil continua intractable amb ple en 3 partits de Lliga després de guanyar a Jesús María (5-1).

El benjamí es va estrenar a casa amb triomf

Industrias Santa Coloma femení va començar amb bon peu la Lliga després de guanyar de manera clara al CN Caldes B (8-0) amb gols de María (2), Sandra (2), Joana (2), Aida i Silvia. Malgrat les absències de Teixi i Lluna, el nostre equip va sortir molt endollat des del xiulet inicial. Un gol només començar va permetre afrontar amb certa calma el partit. Les nostres jugadores van exercir una pressió molt alta que els va permetre robar prop de la porteria rival i finalitzar moltes d’aquestes jugades en gol. La superioritat colomenca va ser clara davant un conjunt molt jove, d’aquí el marcador final

Per la seva banda el filial jugava a Salou a la recerca dels primers punts de la temporada però malgrat un bon inici, defensant bé i mantenint la possessió de la pilota, no va poder ser. No es van aprofitar les ocasions de gol i quan s’arribava al descans una pèrdua de pilota va possibilitar l’1-0 local. A la segona part Industrias B va encaixar el 2-0 amb una situació semblant i amb el 3-0 a 8 minuts per al final, Jacob Bustamente es va decidir per atacar de cinc amb el premi del gol d’Aleix Ripoll. Aquesta petita reacció no va tenir continuïtat i finalment es va acabar cedint per 5-1. Un resultat que preocupa perquè es tracta d’un equip jove que la propera jornada afrontarà contra el Lleida el partit com si fos una final.

El juvenil va saber adaptar-se a un Jesús María que va apostar per jugar de cinc des de l’inici de partit. La bona defensa i l’excel·lent actuació de Joan Rebull van permetre al nostre equip mantenir la porteria a zero durant tot el primer temps mentre que Victor Cecilia (2) i José Novo posaven un 3-0 favorable. En la segona part els colomencs van controlar més la pilota i van poder deixar sentenciat el partit amb un parcial de 2-1 (gols de Paredes i Juan). En aquest partit va reaparèixer després d’11 mesos de baixa, Coca que va tornar a jugar uns minuts.