25 febr. 2022

El femení supera a FS Ripollet (4-3) i continua endavant a la Copa Catalunya

Industrias Santa Coloma femení va passar a la tercera ronda de la Copa Catalunya deixant en la cuneta a un equip de Segona Divisió Nacional, FS Ripollet. Les jugadores de Jordi Segura van jugar un partit complet i gràcies als gols de Clàudia (2), Bea i Silvia, i una bona defensa sobre atac de cinc, es van assegurar continuar en aquesta competició.

Clàudia bigolejadora davant FS Ripollet (4-3)

El FS Sant Quirze serà el pròxim rival d’Industrias a la Copa Catalunya. El nostre equip va donar la sorpresa i va derrotar al Pavelló Nou a un equip dues categories superiors. Ho va fer amb una certa solvència en una primera part en la qual es va marxar al descans amb 2-0 gràcies a la punteria de Clàudia i Bea.

En el segon temps FS Ripollet va utilitzar l’atac de cinc i en els primers minuts la defensa colomenca es va imposar i a més va poder ampliar la diferència amb gols de Clàudia i Silvia. Quan el partit semblava estar sentenciat va arribar la reacció visitant que va situar el marcador en un incert 4-3 amb un parell de minuts per a la conclusió de l’encontre.

Industrias va aguantar el tipus i finalment va rubricar la seva classificació a la següent eliminatòria on li espera un rival de Segona Divisió Catalana. El partit, sense data encara, haurà de jugar-se abans del 27 de març.