16 des. 2021

El femení supera la primera ronda de la Copa Catalunya i victòries del cadet i minibenjamí a la Lliga

Durant aquesta setmana s’han jugat tres partits de la base: el femení ha disputat la Copa Catalunya i el cadet i el minibenjamí partits ajornats de Lliga.

El nostre equip femení juntament amb les jugadores i afición del Can Cuyas

El femení ha superat la primera ronda de la Copa Catalunya després de guanyar davant el Can Cuyas per 0-11 amb gols de Sandra (x2), Claudia (x4), Marta (x2), Maria, Alba i un altre a pròpia porta. Des del primer minut les colomenques han exercit una pressió alta i això ha generat que les locals haguessin de superar les nostres línies mitjançant pilotes llargues. Les visitants han aprofitat aquesta situació per anticipar-se amb facilitat, generar constantment ocasions i anar-se’n al descans amb el 0-6 favorable. La segona meitat ha seguit el mateix guió, tot i que les locals han tingut dues ocasions que Melero ha aturat amb mèrit. A mesura que passaven els minuts, les jugadores de Jordi Segura s’han acostat amb més perill a la porteria contrària i per mèrits de la portera i la defensa locals el resultat final ha estat de 0-11. A finals de febrer les colomenques rebran el Ripollet, conjunt de Segona Divisió espanyola, a la següent ronda.

El cadet s’ha endut els tres punts davant el C.E.T FS per 1-5 al partit corresponent a la Jornada 9 de Lliga.Miquel, Aleix, Eric (x2) i Hector han estat els autors dels gols d’un partit amb molt bon joc col·lectiu i bona actitud defensiva. Al descans el resultat era d’1-1, però al segon temps els colomencs han anotat quatre gols per acabar emportant-se la victòria.

El minibenjamí ha guanyat per 2-6 davant el Polinyà FS al partit corresponent a la Jornada 8 de Lliga. Joao (x2), Joel, Didac Silva (x2) i Dídac Parra han estat els golejadors colomencs. En un duel còmode i gràcies a una bona primera part, l’equip se n’ha anat al descans amb el marcador a favor d’1-5. Al segon temps, el global ha estat de 1-1, encara que els nostres jugadors han continuat dominant fins al final.