03 març 2024

El filial aconsegueix la permanència matemàtica en un altre gran cap de setmana de la base

Gran jornada per a la nostra base amb sis victòries i dues derrotes. El filial va guanyar i va certificar la permanència matemàtica a 2a B. El femení no va poder puntuar davant Casserres i el juvenil es manté líder gràcies a una gran victòria davant Futsal Vicentí (2-3). Cadet, infantil, benjamí i minibenjamí van guanyar els seus partits, mentre que el juvenil femení va protagonitzar l’altra derrota de la base aquest cap de setmana.

| Asier Corral |

El juvenil és lider en solitari

Industrias B va obtenir la permanència matemàtica a 2a B després de superar Almonacid (2-6). Els gols de Paterna (2), Akim (2), Mati i un gol en pròpia porta van servir al nostre filial per tornar a sumar tres punts i continuar així amb la bona dinàmica de l’equip, que ja acumula sis jornades sense perdre. Els de Jorge Vargas no van entrar del tot bé al partit, però amb el 0-1, es van fer amb el control del partit i van acabar completant un partit molt seriós malgrat les adversitats i les lesions.

El sènior femení va caure a casa contra el Casserres en un partit en què les colomenques van anar de més a menys. L’equip dirigit per Jordi Segura va controlar el partit i es va posar per davant al marcador, però la falta d’efectivitat i l’encert de les visitants a les dues àrees va fer que el resultat final fos de 2 a 5. Els gols d’Indústries van ser obra de Paula i Noe.

El juvenil va aconseguir una victòria important davant de Futsal Vicentí (2-3) gràcies als gols d’Àlex Fernández, Víctor Sánchez i Aleix Molist. Els de Miguel Ángel Tabares van dominar el partit i es van avançar mitjançant una jugada d’estratègia, però tot i generar ocasions durant tota la primera part van marxar al descans amb 1-1 al marcador.

A la segona part, la dinàmica del partit va ser la mateixa i els colomencs van aprofitar diverses transicions ofensives per posar-se 1-3. A l’últim minut de partit, un error defensiu quan els locals atacaven de cinc va provocar el 2-3 definitiu. Amb aquesta gran victòria, el juvenil es líder en solitari.

D’altra banda, el juvenil femení va caure 3-0 a la pista del líder, Sant Andreu, mentre que cadet i infantil van aconseguir sumar de tres. El cadet va guanyar 3-9 Sant Joan de Vilassar amb gols de Marcos Evar (3), Jan Carreño (2), Nicolás Serrano, Pol Martí, Arnau Moreno i Albert Pruna, i l’infantil va vèncer 1-13 al CET 10 per seguir al capdamunt de la taula amb gols d’Eric Segu (2), Biel Evar (2), Adrià Cano (2), Aleix de la Font (2), Alex Delcan (2), Roger Gallego, Marcel Ayats i Leo Cuartero. Finalment, el partit de l’aleví contra el Covisa Manresa va ser ajornat i el benjamí i el minibenjamí van guanyar els seus respectius partits de Copa Catalunya davant de Canet i Sant Joan Despí.