11 febr. 2018

El filial ensopega a casa (4-4) i el juvenil en estat de gràcia (8-1)

Un petit pas enrere de Catgas Energia B a casa contra un dels equips que lluita per la permanència, Olímpic Floresta (4-4). Els gols de Toni Hinojosa (2), Orellana i Chechi van servir només per sumar un punt en un partit que al descans assenyalava al marcador avantatge visitant (0-2). Per la seva banda el juvenil segueix en estat de gràcia i ja són 7 jornades consecutives sense perdre amb un balanç de 6 triomfs i 1 empat. El nostre equip s’ha situat a la sisena plaça de la classificació després de l’àmplia victòria davant Bosco Rocafort (8-1) amb Xavi (3), Dylan (2), Marc, Francisco i Iván com a golejadors.

El grup 3 de Segona B cobra un inesperat interès després de la derrota del lider a Pallejà (9-3) que posa màxima emoció en la pugna per l’ascens directe amb tres seriosos candidats ficats en dos punts. Com a espectador d’excepció es troba el filial de Catgas Energia, liderant un grup d’equips (Hospitalet Bellsport i Escola Pia) que amb tota seguretat assumiran el paper d’àrbitres en el que queda de Lliga. En aquesta jornada els jugadors de Victor Delgado es van deixar sorprendre per un d’aquests rivals que en la part baixa de la classificació conviden a pensar en el tràmit. I no ho va ser.  En un partit controlat pels colomencs, Olímpic Floresta va assestar dos cops en una acció d’estratègia i en una transició ràpida per arribar al descans amb un marcador favorable (0-2). La segona meitat va canviar radicalment amb un Catgas Energia B molt superior que va igualar el partit a 3 minuts per al final i que amb atac de cinc va aconseguir posar-se per davant. De nou els locals van tornar a anotar aprofitant el 5 contra 4 d’un rival que quan tot semblava decidit va reaccionar amb dos gols en els últims 24 segons.

El juvenil va realitzar un partit molt complet per sumar una nova jornada en positiu, de nou una victòria, la sisena en els últims set partits, que permet a l’equip de José Luis Cala seguir en ratxa a força d’una bona lectura del partit, fent de la intensitat i la concentració els arguments per col·locar-se ja a la sisena plaça de la classificació i a l’espera d’un dur examen. La setmana vinent espera el líder, el FC Barcelona.

Finalment el cadet en partit avançat de la jornada 19 es va imposar a Hospitalet Bellsport (6-9) amb els gols de Coca (3), Vaca (3), Joan, Adri i un altre en pròpia porteria.