08 oct. 2017

El filial es situa lider, el juvenil empata i el femení debuta amb victòria

Catgas Energia B amb la seva victòria davant Olimpic Floresta (3-7) s’ha alçat amb la primera plaça de la classificació. És el premi a un començament de Lliga formidable de l’equip de Victor Delgado que no sap encara el que és perdre després de cinc jornades. El juvenil va empatar a casa (4-4) davant Les Corts UBAE mentre que el femení va debutar amb bon peu després del seu triomf a Salou (3-4).

La consecució del liderat del nostre filial no va ser gens fàcil malgrat el que pugui indicar el resultat obtingut a la pista del Olimpic Boscatge. El primer temps va ser igualat amb un mal començament seguit d’una remuntada i un marcador que ho deixava tot obert per al segon acte del partit (2-3). En aquest període van empatar els locals però una expulsió, a falta de 8 minuts per a la conclusió, va ser clau. La superioritat numèrica va servir a Catgas Energia B per situar-se amb avantatge i acabar de tancar la victòria quan el rival va atacar de cinc. Els gols del nostre equip van ser obra de Chechi (4), Besal, Jordi i Toni.

Per la seva banda el juvenil va remuntar un 0-4 que va encaixar a la primera meitat i va poder sumar un punt. Als colomencs els va penalitzar i molt els errors en defensa però a la segona part va haver-hi reacció. A més els homes de José Luis Cala van treure molt rèdit a l’atac amb superioritat i van aconseguir empatar sobre la botzina. Van anotar Mario Silva, Abdel, Dylan i Marc.

L’inici de Lliga del nostre femení no va poder ser més encertat. Desplaçament a Salou amb una victòria gràcies als gols de Maria, Sandra, Cris i Marta.

Per últim els resultats de la resta d’equips de base van ser aquests:

• CADET – Catgas Energia 2 – Natació Sabadell 3 (Gols: Nil, Alex Andrés)
  • INFANTIL – Catgas Energia 7 – Futsal Mataró 0 (Gols: Pol -5-, Jorge, Aleix Garcia)
  • ALEVÍ – Catgas Energia 4 – Manent Santa Coloma 3 (Gols: Adrià -3-, Romeo)
  • BENJAMÍ A – Catgas Energia 5 – Santa Coloma Futsal 2 (Gols: Pau -2-, Manuel, Ángel, Nacho)
  • BENJAMÍ B – Joventut Les Corts 1 – Catgas Energia 5 (Gols: Alejandro -3-, Rubén, Sergio)
  • PREBENJAMÍ: Catgas Energia – Manent Santa Coloma (suspés)