11 abr. 2022

El filial es situa segon a la classificació

Quatre equips de la base han aconseguit la victòria aquest cap de setmana: el filial, el cadet, l’infantil i el minibenjamí. El benjamí no ha pogut passar de l’empat i el juvenil i el prebenjamí no han pogut sumar.

Victòria de l’infantil al Pavelló Nou

El filial ha tornat a situar-se en la segona posició de la taula després de guanyar davant el Muro Futsal per 5-8 a domicili. Panés (x2), Marco (x2), Adri, Laca, Abde i Novo han estat els golejadors de l’equip. Després d’una bona primera part dels de Jorge Vargas i d’aconseguir aviat el 0-1, el rival ha marcat el gol de l’empat just abans del descans. A l’inici de la segona, els locals s’han avançat amb un segon gol, però els nostres jugadors han continuat lluitant i fruit de molt insistir han aconseguit situar-se amb el 2-5. El rival ha apostat pel joc de cinc i amb aquesta situació el resultat s’ha mogut fins al definitiu 5-8.

El juvenil no ha pogut sumar davant l’Entreculturas Montesión (2-3). Víctor Ramos i Jorge Pérez han marcat els gols colomencs. L’equip no ha aconseguit trobar el ritme del partit davant un rival amb les idees clares. Tot i que s’han posat per davant, els visitants han fet el gol de l’empat des del punt de penal. Abans del descans, els d’Edu Roca han aconseguit de nou l’avantatge, però en la represa l’equip contrari li ha tornat a donar la volta al marcador.

El cadet ha aconseguit la victòria per 7-1 davant el CET 10. Miquel (x2), Adrià (x2), Aleix, Héctor i Julen Coleto han estat els golejadors. Tot i començar perdent, un molt bon joc col·lectiu ha fet que l’equip acabés marxant al descans amb el 2-1 favorable i remuntant el partit a la segona part, on els colomencs han intensificat el ritme per sentenciar amb cinc gols més.

L’infantil ha golejat al Natació Sabadell (11-0) al Pavelló Nou. Angel, Arnau Sanchez, Arnau Moreno (x2), Alexis (x2), Luca (x3), Ivan i Marcos han marcat els gols de la victòria. En un partit controlat de principi a fi i on els colomencs han mostrat la seva identitat en tot moment, han sumat els tres punts davant un rival que a l’anada ens ho va complicar molt.

El benjamí ha sumat un punt després d’empatar contra l’Iris Badalona (3-3). Leo i Yon (x2) han marcat els gols colomencs. En la primera part els de Clàudia Río han mostrat el seu joc i han aconseguit dos gols matiners. Després del descans, amb el 2-1 al marcador, han aconseguit fer el tercer gol, però el rival ha estat superior i ha fet dos gols per firmar taules al final del partit.

Nova victòria del minibenjamí a la Copa Catalunya que permet a l’equip proclamar-se primer de grup quan encara queden jornades per jugar. Aquest cap de setmana ha guanyat a l’Olimpyc Floresta per 2-7 amb gols d’Asier (x3), Joao, Joel, Gerard i Silva. Els colomencs han sortit amb moltes ganes des del principi i ha deixat el partit pràcticament sentenciat a la primera meitat.

El prebenjamí ha perdut per 0-2 davant el Molins a la Copa Catalunya. En un partit molt igualtat, el rival s’ha avançat amb dos goles només començar. Tot i que els de Jose Novo han continuat atacant i creant ocasions, la mala fortuna i l’actuació del porter visitant ha impedit obrir el marcador.