14 febr. 2022

El filial, femení i aleví, líders a la Lliga

Els equips de la base han signat un gran cap de setmana amb vuit victòries en els nou partits disputats. A més, aquesta setmana el filial s’ha situat a la primera posició de la categoria, quelcom que ja feien i que mantenen el femení i l’aleví.

El filial, líder de Segona Divisió B

El filial lidera la classificació de Segona Divisió B després de guanyar davant l’Hospitalet Bellsport per 8-3 al Pavelló Nou. Ramos (x2), Marco, Laca, Novo (x2), Reyes i Abde han estat els golejadors de l’equip. En una primera part on els jugadors colomencs no s’han trobat còmodes i han encaixat un gol que els ha fet anar per darrere al marcador, han aconseguit marxar al descans amb el 2-1 després de superar uns minuts amb ansietat defensiva i precipitació en atac. A la segona part, els de Jorge Vargas han corregit els errors per millorar el seu joc, distanciar-se al marcador i sentenciar el partit amb el joc de cinc rival. El tècnic ha volgut destacar “el debut de Walter, porter del juvenil, i també l’afició, que ha estat tot el partit animant i això s’agraeix”. L’equip disputarà aquest dimarts a casa el duel davant l’Escola Pia que va ser ajornat en el seu moment i dissabte es veurà les cares davant el Sala 5 Martorell a domicili.

El femení acaba la primera volta també liderant la classificació i amb victòria contra el Sabadell (11-0). Els gols han estat obra de Claudia (x2), Paula (x5), Silvia, Maria, Alba i Sandra. En una primera part igualada i amb ocasions per a tots dos equips, les nostres jugadores han anat de menys a més i han aconseguit marxar al descans amb un 3-0 al marcador. A la segona, les de Jordi Segura han sortit a la pista amb les idees més clares i amb una marxa més en la intensitat. Això ha generat el 4-0 al primer minut de la represa. A partir d’aquest moment, les locals, amb més encert de cara a porteria i aprofitant un llançament de penal i una expulsió rival, han materialitzat les ocasions generades obligant el Sabadell a jugar de cinc amb l’11-0 quan faltaven nou minuts per al final. El tècnic ha comentat que aquesta victòria “dona molta confiança al grup, que malgrat les baixes ha fet un pas endavant i ha aconseguit tres punts importants”.

Victòria també del juvenil a casa davant del Fisiomedia Manacor per 5-1 i amb gols de Dani Gonzalez (x2), Akim, Pimi i Boni. L’equip ha superat un rival que a la primera volta es va emportar els tres punts en un bon partit, amb domini de la pilota, superant la pressió dels visitants i generant ocasions de gol. Pimi ha anotat l’1-0 al primer tram de partit, però el rival ha aprofitat uns minuts de descontrol per posar l’empat abans del descans. A la represa, els nostres jugadors han tornat a recuperar el domini i aviat han situat el 3-1. El quart ha arribat passat l’equador del segon temps i el cinquè l’han anotat aprofitant el joc amb el porter jugador del rival.

El cadet s’ha emportat la victòria contra el Sala 5 Martorell per 1-3 gràcies als gols de Naïm i Biel (x2). En un bon partit davant un rival molt intens, els nostres jugadors s’han avançat al marcador al minut 11 després d’una bona acció col·lectiva. Un minut després han ampliat distàncies amb el segon gol després d’una gran acció individual de Biel Rovira. Tot i això, el rival no ha abaixat els braços i ha gaudit d’ocasions, aprofitant per fer l’1-2. A falta de pocs segons per al descans, Biel ha finalitzat una acció al segon pal que suposava l’1-3, un marcador que ja no es mouria al segon temps.

L’infantil ha guanyat per la mínima davant el Puigcerdà (0-1) gràcies al gol d’Ángel en un partit on l’equip ha sabut patir davant un rival molt complet i treballat. Un gol molt matiner els ha donat tranquil·litat, però tot i així els colomencs no han estat capaços de marcar més. El sacrifici i la bona gestió de les transicions ha fet que finalment Industrias aconseguís el triomf.

L’aleví ha aconseguit una victòria important a domicili davant el Barça (4-5). Marcel, Xavi i Héctor (x3) han estat els golejadors colomencs. En un partit molt igualat i amb tots dos equips amb les idees molt clares, l’equip local ha estat el primer en marcar, però la reacció dels nostres jugadors ha estat ràpida per tornar a posar el marcador en taules. Aquest mateix guió s’ha seguit en els dos gols següents: el rival ha marcat el 2-1 i els d’Eric Sales han tornat a empatar. A cinc segons del descans, una jugada d’estratègia ben finalitzada ha permès als visitants marxar al descans amb el resultat a favor. A la segona part, un robatori del Barça en un córner a favor ha generat un contraatac i l’empat. Tot i així, l’equip s’ha tornat a avançar fent el 3-4 en una jugada d’estratègia. En un moment clau, després de l’expulsió d’un dels nostres jugadors, hem fet una bona defensa del tres contra quatre i en una pèrdua local hem anotat el 3-5 en inferioritat. Quan faltaven 20 segons per al final, els blaugranes han tancat el marcador amb el 4-5 en una acció aïllada.

A més, dijous també va aconseguir la victòria contra Ripollet (1-7) en un partit que va ser ajornat en el seu moment davant el tercer classificat. Segons el tècnic, la clau era exigir-se molt individualment i tots els jugadors ho van fer. Van ser superiors tant en defensa com en atac i en transicions i estratègia. Es van col·locar amb el 0-4 als primers cinc minuts i van ampliar el marcador amb un gol més abans del descans. A la segona part el rival va tenir més arribades i va marcar el seu primer gol del partit, però els d’Eric Sales van sentenciar amb dues dianes més.

El benjamí ha tornat al camí de la victòria contra el Jordi Sánchez per 7-2 gràcies als gols de Yon, Raul, Sergio, Marc, Martí (x2) i Oliver. Els jugadors de Clàudia Río han estat superiors, encara que els ha costat obrir el marcador. Han començat el partit amb moltes oportunitats, però sense aconseguir transformar-les en gol. En canvi, la primera arribada rival ha significat el 0-1. Tot i així, els colomencs han continuat dominant per anar-se’n al descans amb el 2-1. A la segona part, el conjunt visitant ha posat taules al marcador, però gràcies a la constància i la intensitat dels locals han aconseguit signar el 7-2.

El minibenjamí ha golejat el Racing Pineda (0-9) a la Copa Catalunya. Marc Gimeno, Fabio, Joel, Silva (x2) i Asier (x4). Ho ha fet en un partit que ha dominat en tot moment i en què no ha donat opció al rival. Han jugat amb les idees clares i, a més de deixar bones sensacions, la victòria els permet seguir a la primera posició del grup.

El prebenjamí ha perdut per 5-0 contra Olimpic Floresta en un partit al qual arribaven amb baixes importants. A la primera part els nostres jugadors han tingut ocasions per obrir el marcador, però el porter ha estat molt encertat i el rival ha aprofitat un contraatac per avançar-se. Els visitants han continuat atacant i finalitzant, sense tenir sort de cara a porteria. En una jugada a pilota aturada, el rival ha aconseguit posar el 2-0 i abans d’acabar la primera part ha marcat el tercer. La segona part ha seguit el mateix guió i malgrat insistir en atac, els colomencs no han aconseguit cap gol. Els locals han sentenciat amb dos gols més.