24 des. 2017

El filial finalitza el 2017 amb una victòria clara davant Cerdanyola FC (4-0)

Catgas Energia B es va refer del seu mal partit de la passada jornada a Sabadell i va finalitzar 2017 amb una victòria davant el Cerdanyola FC (4-0) que li manté en la part alta de la classificació. Toni Hinojosa per partida doble, Chechi i el porter Vallverdú van ser els autors dels últims gols colomencs d’aquest any.

El nostre filial va acabar 2017 amb un triomf convincent a casa en un partit controlat en tot moment malgrat que els homes de Victor Delgado van concedir moltes ocasions al seu rival. Un gol de Toni Hinojosa a la sortida d’un córner als 10 minuts de partit va ser l’escàs botí que els colomencs van obtenir en la primera meitat.

Després del pas per vestidors una bona sortida va permetre a Toni Hinojosa marcar de nou (min.23) i deixar encarrilat un triomf que es va consolidar quan David Herráiz va ordenar atacar de cinc a falta de  7 minuts per a la conclusió. Un gol de Chechi i un altre del nostre meta Vallverdú, que va tenir una gran actuació, van tancar el partit amb un 4-0.

La resta de resultats del cap de setmana:

• Infantil : FC Barcelona 4Catgas Energia  4 (Gols: Pol -2-, Rubén, Marc)
  • Aleví: Sant Andreu de la Barca 4Catgas Energia  4 (Gols: Victor -2-, Naïm -2-)
  • Benjamí A: Badalona Futsal Iris 2 – Catgas Energia  4 (Gols: Luca -2-, Fajr, Ángel)
  • Benjamí B: Catgas Energia 10 – Badalona Futsal Iris C (Gols: Alejandro Gea -3-, Sergio Sánchez -2-, Asier Segura -2-, Joel, Rubén, Victor)