28 març 2022

El filial i el femení segueixen en ratxa

El filial i el femení continuen sumant de tres en tres i lluitant pels seus respectius objectius. Aquesta setmana també han aconseguit la victòria el juvenil, l’aleví, el benjamí i el minibenjamí.

Victòria del filial davant el Segorbe

El filial segueix en ratxa i ha sumat una nova victòria com a local: Industrias 7-3 Segorbe. Panés, Abde, Novo (x2), Marco (x2) i Adri han estat els golejadors colomencs. Els de Jorge Vargas s’han situat amb un favorable 4-0 i encara que el rival ha anotat un gol de penal, s’ha arribat al descans amb el partit molt ben encaminat. En la segona part els nostres jugadors no han baixat el ritme i han ampliat distàncies amb un cinquè gol. El rival ha intentat reaccionar i ha situat el 5-3, però amb l’atac de cinc rival Industrias ha sentenciat amb el definitiu 7-3. Amb 55 punts el filial ocupa la tercera posició a la taula i afronta quatre finals davant Muro Futsal, UD Ibiza, Barceloneta i Escola Pia Sabadell per a mantenir-se en zona de playoff.

El femení també continua sumant de tres en tres i aquest cap de setmana ha guanyat a la pista de les quartes classificades: Glòries (1-6). Clàudia (x2), Paula (x2), Teixi i Júlia han anotat els gols colomencs. Industrias ha començat amb les idees clares davant una defensa ferma a mitja pista. En els primers minuts les visitants s’han avançat al marcador i a partir d’aquest moment han continuat confiant en la possessió de pilota per a aprofitar els espais i convertir-los en ocasions. No obstant això, no ha estat fins a la recta final del primer temps quan han aconseguit el 0-2. En el segon, les de Jordi Segura han estat pacients amb la possessió de pilota per a aconseguir el 0-3. Minuts després, en un error de concentració en la defensa d’un córner, han encaixat un gol rival. No obstant això, les nostres jugadores han continuat amb el mateix guió de partit i en els últims cinc minuts, gràcies a una bona defensa en l’atac de cinc rival, s’ha arribat al definitiu 1-6.

El juvenil ha aconseguit el triomf davant l’Alcoletge per 1-9 gràcies als gols d’Aleix Garcia (x4), Jorge (x2), Adri Martinez, Arnau Omella i Sergi Feijoo. Encara que als nostres jugadors els ha costat agafar el ritme de partit degut al plantejament a mitja pista rival, han fet pujar el 0-2 en els primers minuts. A falta de 12 minuts per al descans el bonus en faltes els ha condicionat molt i l’equip local l’ha aprofitat per a retallar distàncies. No obstant això, els d’Edu Roca han marcat el tercer abans del descans. En la represa, els visitants han fet pujar el 1-5 i han defensat molt bé el joc de cinc rival. Fins i tot han ampliat distàncies amb dos gols més. De nou amb la situació de 4vs4 han signat el definitiu 1-9.

El cadet ha perdut per la mínima davant el Barça (4-5). Toni (x2), Miquel i Eric han estat els golejadors colomencs. En un partit molt igualat al Pavelló Nou, el rival s’ha posat per davant amb un resultat de 0-2. Els locals han retallat distàncies abans del descans, però només començar el segon temps el conjunt blaugrana ha marcat dos gols en dos minuts, provocant que la remuntada fos complicada. Tot i així, els nostres jugadors s’han refet i han aconseguit que el resultat final fos de 4-5.

L’infantil tampoc ha pogut sumar davant el Barça (2-6). Els gols han estat obra d’Arnau Sánchez i Marcos. Encara que els nostres jugadors han lluitat a la primera part, els ha costat arribar fins al final d’un partit que s’ha fet llarg.

L’aleví ha golejat al Manlleu (10-0). Els gols han estat obra d’Héctor (x2), Xavi (x2), Marcel (x2), Biel, Teo, Alberto i Iván. Els jugadors d’Eric Sales han estat molt superiors al rival en totes les facetes del joc. En la primera part han situat el 3-0 davant un equip que ha plantejat una defensa molt tancada per a intentar no encaixar. A partir d’aquest moment l’equip ha pecat d’un excés de confiança i s’ha notat la baixada de ritme, però després de passar per vestidors ha reaccionat i ha signat un parcial de 7-0 en el segon temps. El tècnic ha destacat “l’estratègia, ja que cinc dels gols han arribat així” i ha comentat que “hem de seguir partit a partit, però a falta de sis jornades per a acabar la Lliga depenem de nosaltres mateixos per a guanyar el títol i cal continuar treballant”.

El benjamí ha jugat aquest dimecres davant Les Corts UBAE AE (1-7). Els de Clàudia Río han aconseguit la victòria gràcies als gols d’Oliver (x2), Raúl, Marc, Pol i Arnau (x2). El partit ha començat molt igualat, però amb el rival arribant més vegades a porteria. No obstant això, un primer gol visitant els ha fet entrar en el partit i marxar al descans amb el 0-3 i sent superiors. Només arrencar el segon temps han ampliat distàncies amb el quart gol. Encara que el rival ha fet el seu primer i únic gol, els nostres jugadors han continuat lluitant i han signat el definitiu 1-7.

El dimecres està previst el partit del benjamí davant el CFS Jordi Sánchez a domicili, que havia de disputar-se aquest dissabte i va ser ajornat.

El minibenjamí ha aconseguit la victòria en la Copa Catalunya davant el Pineda (6-2). Els golejadors colomencs han estat Asier (x3), Silva, Parra i Joel. En un bon partit de tots els jugadors, Industrias ha aconseguit un triomf que li permet continuar primer en la classificació. Durant tot el partit s’ha pogut veure el treball de cada setmana.

El prebenjamí ha caigut davant l’Olimpic Floresta per 2-4. Unai i Max han estat els golejadors colomencs. Encara que els ha costat entrar en el partit, a poc a poc han anat agafant el ritme, però han encaixat el 0-2. Els de Jose Novo han continuat lluitant i han aconseguit retallar distàncies amb un gol abans del descans. En la segona part han continuat generant ocasions, però sense encert de cara a porteria. En canvi, el rival ha ampliat distàncies amb un tercer gol. Industrias no ha baixat els braços i ha situat el 2-3, però els visitants han signat el definitiu 2-4.