23 maig 2022

El filial i el juvenil finalitzen la temporada i el femení buscarà l’ascens el diumenge

L’equip de Jorge Vargas ha donat la cara al playoff, el de Jordi Segura depèn d’ell mateix per aconseguir l’ascens de categoria i el d’Edu Roca consolida la tercera plaça a la Lliga.

El filial ha posat punt i final a la temporada després de no haver pogut superar al Sala 5 Martorell (5-1) en la primera eliminatòria del playoff d’ascens a Segona Divisió. L’autor del gol colomenc ha estat Coco. Els de Jorge Vargas han començat amb més intensitat que el rival i han tingut moltes ocasions de gol en els primers compassos. No obstant això, els locals han estat més encertats en els moments determinats i han aprofitat les ocasions per marxar 4-0 al descans. En una segona part igualada, Industrias ha optat pel joc de cinc quan faltaven 13 minuts pel final i ha tingut moltes oportunitats, però sense sort en la finalització. Després d’una expulsió rigorosa, el Sala 5 Martorell ha fet pujar el cinquè. Tot i així, els nostres jugadors han continuat lluitant per treure un millor resultat. El tècnic ha destacat estar “molt content i orgullós de l’equip. Hem donat la cara en un playoff a Segona quan era quelcom impensable. Ara toca pensar en la pròxima temporada per millorar el que hem fet aquest any”.

El femení ha guanyat en la penúltima jornada davant el Castellbisbal per 5-0 gràcies als gols de Claudia (x2), Teixi, Marta i Julia. Amb aquest resultat, les noies depenen d’elles mateixes per guanyar la Lliga i aconseguir l’ascens de categoria. El darrer partit al Pavelló Nou ha començat bé per a les colomenques, ja que en la primera jugada han fet pujar el primer gol al marcador. A partir d’aquest moment, Industrias ha portat el ritme de joc davant un equip que les esperava a mitja pista i buscava aprofitar algun error ofensiu per arribar a la porteria local. Tot i tenir ocasions, la falta d’encert de les jugadores de Jordi Segura i la bona actuació de la portera visitant ha fet que el segon gol no pugés fins al minut 15. La segona part ha seguit la mateixa tònica que la primera, amb un gol només començar. En el tram final han marcat el quart i el cinquè i han sentenciat el duel.

El partit per aconseguir el desitjat ascens es jugarà aquest diumenge 29 de maig a les 12.30h a la pista del FS Sabadell.

El juvenil ha finalitzat la temporada sumant els tres punts davant el Gràcia a domicili per 4-7. Els gols han estat obra de Jorge Perez (x4), Ivan Bonillo, Dani Gonzalez i Arnau Omella. Els d’Edu Roca han plantejat un partit molt seriós i ni un 2-0 inicial en contra els ha descentrat. Tots els jugadors han estat molt pràctics en atac i intensos en defensa per acabar sumant tres punts i consolidant la tercera plaça a la Lliga.