02 maig 2022

El filial jugarà el playoff d’ascens a Segona Divisió

Els de Jorge Vargas han certificat aquest cap de setmana la seva participació al playoff d’ascens de categoria. L’infantil i el benjamí han aconseguit la classificació per a la següent ronda de la Copa Catalunya.

El filial ha aconseguit la classificació matemàtica per disputar el playoff d’ascens després de guanyar davant la Barceloneta Futsal per 2-1. En un duel molt competit els de Jorge Vargas han aconseguit capgirar un primer gol rival per emportar-se la recompensa a la feina ben feta durant tota la temporada. El gol de l’empat ha arribat abans del descans per mitjà de Víctor Ramos, mentre que el de la victòria no ha estat fins a la recta final del partit en una jugada col·lectiva quan el rival jugava en inferioritat per una expulsió. Marco ha estat l’encarregat d’enviar la pilota al fons de la xarxa.

El pivot Eric Panés ha destacat que la classificació per al playoff és “increïble” i que això “només acaba de començar”. Després d’aconseguir-ho, ha assegurat que ara toca “gaudir-ho, perquè és una cosa inoblidable i un somni”.

Per la seva banda, el porter Iban Reyes ha comentat que estan “molt contents perquè gaudir d’un playoff no es fa cada any” i ha explicat que la clau per aconseguir-ho ha estat “la unió d’aquest grup”.

L’infantil i el benjamí guanyen a la Copa Catalunya

L’infantil s’ha classificat per a la següent ronda de la Copa Catalunya després de vèncer el Castelldefels per 2-4 gràcies als gols d’Arnau Sánchez (x3) i Ángel. Els colomencs han controlat el partit a nivell de joc i s’han posat al davant al marcador, però el rival s’ha crescut després del seu primer gol i ha aconseguit l’empat. Tot i això, els visitants han estat capaços de seguir amb el ritme de partit i sentenciar-lo a la recta final.

El benjamí també ha aconseguit passar a la següent ronda de la Copa Catalunya després de guanyar a Penya Esplugues per 0-2 amb gols de Yon i Raul. Els de Clàudia Río han estat superiors en tot moment i, encara que a la primera part s’han adaptat a la intensitat que ha proposat el rival, a la segona han estat molt millors. Yon ha estat l’encarregat d’obrir el marcador amb un gol de banda des de mitja pista i Raul ha ampliat distàncies transformant un penal.

Altres resultats de la base

El femení ha sumat un nou triomf, aquesta setmana contra Iris per 0-4 amb gols de Teixi, Marta, Claudia i Paula. Després d’uns primers minuts de tempteig per part dels dos equips, Industrias ha aconseguit arribar de forma més constant a la porteria rival fins a obrir el marcador i poc després fer pujar el 0-2. A partir d’aquest moment les locals han pujat la línia de pressió diverses vegades, però les de Jordi Segura han continuat amb la mateixa idea de joc i han augmentat distàncies fins al 0-4. La segona part ha seguit el mateix guió: amb les visitants portant la iniciativa i generant ocasions. Tot i això, la gran actuació de la portera local ha impedit que el marcador es mogués.

El juvenil ha aconseguit una victòria plàcida contra Manresa (10-1). Jorge Pérez (x4), Ivan Bonillo (x2), Dani Gonzalez (x2), Arnau Omella i Akim Rafols han estat els golejadors colomencs. L’equip ha estat el dominador del partit i amb el pas dels minuts ha anat ampliant distàncies al marcador. Destacar l’actuació de Jorge Pérez, autor de quatre gols.

A més, el juvenil ha jugat els 7’25” davant de Palma Futsal d’un partit que va haver de ser suspès mentre s’estava jugant per goteres. El marcador en aquell moment era de 3-2 i el resultat final ha estat d’empat a 3. Marcel Bravo, Ivan Bonillo i Dani Gonzalez han marcat els gols de l’equip. Els d’Edu Roca han sortit molt concentrats i amb el pla de partit molt clar. Després de gaudir d’un parell d’ocasions, quan faltaven 6 minuts han atacat amb el joc de cinc. Quan faltaven 3′ ha arribat el gol després d’una bona diagonal de Viedma que Dani ha sabut aprofitar. Tot i continuar intentant-ho, els colomencs no han pogut materialitzar cap gol més, però han marxat havent ofert la seva millor versió.

El cadet no ha pogut sumar davant l’Iris (2-4). Biel i Aleix han estat els golejadors colomencs. En un partit igualat des de l’inici, els colomencs han aconseguit situar l’1-0 a la primera part. Tot i això, a la represa han encaixat l’1-2. Als visitants els ha costat connectar amb el pivot i materialitzar les ocasions i el resultat final ha estat 2-4.

L’infantil ha aconseguit la victòria contra l’Olesa per 3-2. Els gols els han marcat Alexis (x2) i Moreno. Els colomencs han sortit molt intensos i han mantingut aquest ritme durant tot el partit. Tot i ser els clars dominadors, el rival ha aprofitat les seves ocasions i ha aconseguit marxar al descans amb l’1-2 a favor seu. A la segona part, els locals han capgirat el marcador i han defensat molt bé el joc de cinc rival en els últims minuts.

L’aleví ha sumat els tres punts davant d’Olesa (5-3) i està a una sola victòria de guanyar la Lliga. Álex, Teo, Xavi, Héctor i Iván han estat els golejadors colomencs. Els d’Eric Sales han sortit amb les idees molt clares i sabent el partit que plantejaria el rival. Això s’ha vist reflectit al marcador i amb el domini clar han situat el 3-0. Tot i això, l’equip visitant ha aprofitat tres errors individuals per posar l’empat quan restaven nou minuts per al final. Els colomencs han continuat dominant i controlant la possessió. Així han arribat dos gols consecutius. Olesa ho ha provat de cinc, però els locals han defensat el seu atac molt ordenats i no han encaixat més gols.