14 abr. 2024

El filial ‘s’apunta’ al play-off per l’ascens

El filial escala fins a la quarta posició i se situa en llocs de playoff després de la victòria davant Cerdanyola per 3-4. Set victòries i dues derrotes resumeixen el cap de setmana de la nostra base. El sènior femení no va poder sumar davant de Morell i el juvenil va sumar tres punts molt importants contra l’Hospitalet Bellvitge (2-3) per ser més líder. Juvenil femení, infantil, aleví, benjamí i minibenjamí van guanyar, mentre que el cadet va protagonitzar l’altra derrota de la base aquest cap de setmana.

Alegria al vestuari del filial després de guanyar al Cerdanyola del Vallès

Industrias B va guanyar, per primera vegada, a la pista de Cerdanyola del Vallès (3-4) en un partit molt seriós i complet de l’equip. El filial no va entrar del tot bé al partit, però amb el pas dels minuts es va trobar més còmode sobre la pista i se’n va poder anar al descans amb avantatge al marcador (1-2). A la segona part, el conjunt de Jorge Vargas va generar moltes ocasions i es va arribar a posar 2-4, havent de fer un gran treball de sacrifici defensiu davant l’atac de cinc de Cerdanyola a l’últim tram de partit. Els locals van aconseguir anotar un gol més però el filial va saber patir i va sumar la setena victòria consecutiva. Bonillo (2), Victor Pérez i Paterna van ser els golejadors.

El sènior femení no va poder puntuar en la visita a Morell. Les de Jordi Segura van dominar i van tenir el control del partit, però no van aconseguir generar ocasions de gol i diverses desconnexions defensives les van fer anar 3-0 a baix al marcador. Laia va aconseguir retallar distàncies a la segona part i Nair, amb el joc de cinc, va marcar el 3-2 definitiu en els últims minuts.

El juvenil va aconseguir una gran victòria davant l’Hospitalet Bellsport (2-3) per mantenir-se al capdamunt de la taula. L’equip de Miguel Ángel Tabares va completar una gran primera part i se’n va anar al descans guanyant 0-3. Després de l’entretemps, Bellsport va augmentar la pressió i a falta de 9 minuts per al final es va produir una expulsió dels nostres. A la inferioritat i a l’acció posterior van arribar els gols locals. Els últims minuts van ser d’infart, però el marcador no es va moure i les dianes d’Àlex Fernández, Miki i Coleto li van valer al nostre juvenil per sumar tres punts molt importants i augmentar la distància amb el Barça fins als sis punts.

D’altra banda, el juvenil femení va vèncer CET 10 B (2-3) gràcies a un triplet de Laia, mentre que el cadet va caure davant de Ripollet (2-3) amb gols d’Ángel i Thiago. Infantil i aleví van sumar els tres punts contra Olesa. L’infantil es va imposar 13-4 gràcies als gols de Xavi Molist (2), Teo Domínguez (2), Eric Segú (2), Roger Gallego (2), Aleix De La Fuente (2), Biel Evar, Adrià Cano i Álex Delcan, i l’aleví ho va fer 4-3 amb doblets de Raúl Pedrosa i Quim. Finalment, benjamí i minibenjamí van guanyar els seus respectius partits davant de Canet i Sant Joan Despí.

Cara i creu a Copa Catalunya

El cadet va avançar a quarts després d’empatar 2-2 i guanyar en penals (1-3) a la pista d’Iris Badalona. Per la seva banda, el sènior femení va perdre a vuitens davant Molins i va quedar eliminat de la Copa Catalunya.