01 oct. 2017

El filial segueix sense fallar i és segon, el juvenil perd a Mataró

Catgas Energia B després de la seva victòria aquest migdia davant el Linyola (7-1) es manté invicte i ja és segon a la classificació només superat pel FS Manresa. Per la seva banda el juvenil va tornar a perdre en un altre desplaçament, aquesta vegada a Mataró, i a més per golejada (7-1). En tots dos equips, filial i juvenil, la bona notícia va ser el porter Borja Puerta.

Diferents jugadors del primer equip van presenciar el partit del filial

El nostre filial segueix amb pas ferm a la Lliga i compleix el primer mes de competició sumant avui la seva tercera victòria en quatre jornades. Només el FS Manresa ha estat millor en aquest inici de campionat que l’equip de Victor Delgado.

Aquest migdia, amb la presència de diversos jugadors del primer equip a la graderia, Catgas Energia B ha jugat a un gran nivell per desfer-se d’ un rival que al descans ja perdia 4-0. Amb el partit gairebé decidit l’equip colomenc ha sabut administrar aquest sustanciós avantatge defensant l’atac de cinc amb molt encert. Els gols de Chechi (2), Roger, Jordi, Paredes i 2 en pròpia porteria han plasmat la superioritat d’un filial en el qual ha jugat els últims 10 minuts el porter juvenil Borja Puerta que havia reaparegut el dia anterior a Mataró.

La derrota sense pal·liatius precisament de l’equip juvenil davant Futsal Mataró (7-1, Xavi) es va forjar en 4 minuts pèssims de la segona meitat en els quals es van encaixar 3 gols, que van donar al trast amb el bon treball realitzat en el primer temps dels homes de José Luis Cala i que havia finalitzat amb un 1-1, malgrat les nombroses ocasions de gol creades que no van acabar en gol.

Amb Catgas Energia molt tocat i en un intent de remuntar el 4-1 que reflectia el marcador, l’aposta per jugar de cinc a manca de 13 minuts per a la conclusió no va sortir bé a pesar que es van fabricar clares oportunitats de gol.

Finalment victòries de l’infantil, cadet i empat de l’aleví. L’infantil va golejar 1-16 al CFS Laguna amb els gols de Pol (6), Aleix Garcia (3), Sergi (3), Aleix Ruiz, Rubén, Jorge i Marc. El cadet també es va imposar davant el CFS Alcoletge (2-6) amb Uri (2), Coca (2), Vaca i Andrés com a golejadors.  Per la seva banda l’aleví va empatar amb el Badalona Iris (4-4) anotant Adrià (2), Rosco i Víctor.