29 set. 2019

El filial continua sense guanyar i el juvenil suma el seu segon triomf

El filial d’Industrias Santa Coloma continua sense guanyar en un inici de Lliga que ja es preveia molt complicat. Els rivals en aquestes primeres tres jornades són equips cridats a ser a la part alta de la classificació i les dificultats s’han multiplicat amb les baixes que el nostre equip en aquest començament de temporada. En canvi el juvenil ha fet ple en les dues primeres jornades de Lliga i s’instal·la en la zona noble del grup 3 de Divisió d’Honor després de guanyar a Futsal Mataró (4-5) amb gols de Ceci (2), Novo, Paredes i Juan.

Derrota d’Industrias Santa Coloma B contra Futsal Mataró (2-7) en un partit amb dues parts molt diferenciades. En el primer període els de Jacob Bustamente van competir molt bé, profunds en atac, concentrats en defensa complementada amb una bona actuació de Ramón Morales a la porteria. Al descans es va arribar amb un 2-1 favorable amb gols de Sego, de falta, i Mario Silva, en una ràpida transició.

A la segona part tot va canviar. Es va baixar la intensitat i la concentració, l’equip es va carregar de faltes molt ràpid i el rival ho va saber aprofitar. En un minut va capgirar el marcador i tot va ser molt més difícil.

Aquesta ensopegada  deixa en una situació delicada al nostre filial amb zero punts en 3 jornades. Segons Jacob Bustamente “sabem que això és molt llarg i que el que necessitem és ser regulars durant els 40 minuts per aconseguir els primers punts de la temporada”.

Per la seva banda el juvenil va començar malament el seu partit a Mataró encaixant un gol matiner. El conjunt que prepara Jordi Marín va saber reaccionar i va remuntar en una primera part que va ser molt igualada. Abans d’arribar al descans els maresmencs van empatar. La segona part va ser tot el contrari, gol inicial d’Industrias Santa Coloma, domini local però millors ocasions del nostre equip que va obrir un petit forat (2-4) que va obligar al Futsal Mataró a jugar en atac de cinc per retallar les distàncies (3-4) però que també va permetre fer el cinquè als colomencs. El 4-5 a manca de 30″ ens va abocar a un final ple d’incertesa però malgrat aquest patiment es van poder sumar els tres punts.