08 nov. 2021

El filial torna al camí de la victòria i dos jugadors formen part d’una concentració amb la Sub-19

Sis equips de la base han aconseguit la victòria aquest cap de setmana: el filial, el femení, el cadet, l’aleví, el minibenjamí i el prebenjamí. El juvenil i l’infantil han empatat i el benjamí no ha pogut sumar.

El filial suma els tres punts davant el Cerdanyola

El filial ha tornat al camí de la victòria en un partit molt intens contra el Cerdanyola (6-4). Marco, Ramos, Panés (x2), Lacambra i Abde han estat els golejadors colomencs. Els de Jorge Vargas han sabut llegir el partit i han fet una gran feina d’equip, de creure i lluitar. En tot moment han anat davant del marcador i han respost amb solucions i solvència a totes les adversitats. Amb aquest triomf, l’equip trenca amb la ratxa de dues derrotes consecutives.

El femení continua sumant de tres en tres. Aquesta jornada ha aconseguit la victòria per 0-4 contra l’Oar Gràcia Sabadell amb gols de Sandra, Paula i Silvia (x2). Les de Jordi Segura han marxat al descans amb un favorable 0-1 malgrat la multitud d’ocasions. A la segona part han aconseguit ampliar el marcador amb tres gols més.

El juvenil no ha pogut passar de l’empat davant el Futsal Vicentí (3-3). Els gols han estat obra d’Adri Martinez i Aleix Garcia (x2). Davant d’un rival i pista complicada, els colomencs s’han avançat al marcador en una bona transició als primers minuts. Tot i això, després d’una jugada amb molts rebots i seguidament en una transició han encaixat dos gols. A la segona part l’equip ha tingut el domini de la pilota, controlant bé les transicions del rival i aconseguint generar moltes ocasions. Un robatori a primera línia d’Aleix García amb una bona finalització ha significat el 2-2 i en una transició el mateix Aleix ha fet pujar el 2-3 quan faltaven 3’47”. Els visitants s’han quedat amb un jugador menys durant dos minuts, però els locals no han pogut aprofitar la superioritat numèrica. A falta d’1’17”, l’equip rival ha marcat el definitiu 3-3. Durant el partit, els d’Edu Roca han patit la lesió de Walter i ha debutat el porter del cadet, Pol.

El cadet ha aconseguit els tres punts contra el Manresa (6-5) gràcies als gols de Miquel (x4), Eric Lucas i Biel. En un partit frenètic davant un gran rival que ha dominat la part inicial del matx posant un parcial de 0-3, els colomencs han sabut reaccionar abans de la mitja part (2-4). A la segona, amb les idees més clares, han aconseguit capgirar el marcador a 5-4, però els visitants en una acció de 5 contra 4 tornaven a fer l’empat a la recta final del partit. Un doble penal quan faltaven 7 segons transformat per Biel Rovira ha significat el definitiu 6-5.

L’infantil ha empatat a 3 davant el Manresa amb gols d’Arnau, Angel i Jan. En un partit molt igualat i davant un rival molt exigent, l’equip ha sortit molt fort, competint i generant moltes situacions de gol per finalment endur-se els tres punts.

Victòria també de l’aleví amb gols d’Álex (x3), Iván i Alberto contra el Manresa (5-4). En un partit molt igualat i amb diferents fases davant d’un rival molt treballat, els colomencs han aprofitat les arribades per finalment sortir vencedor. Els d’Eric Sales han tornat a mostrar un bon joc tant amb com sense pilota, han estat molt bé en defensa i també en l’estratègia. Aquest triomf col·loca l’equip líder en solitari amb tres punts de diferència del segon classificat i el permet dependre d’ell mateix d’aquí a final de Lliga.

El benjamí no ha pogut sumar davant l’Arrels (3-4). Els gols colomencs han estat obra de Leo, Oliver i Marc. En un partit molt igualat i que es podria haver portat qualsevol dels dos equips, finalment i malgrat l’esforç dels colomencs la balança s’ha decantat per als visitants.

El minibenjamí ha golejat al Montcada (10-2). Asier (x4), Joel (x2), Joao (x3) i Aleix han estat els golejadors d’un partit molt complet de tot l’equip. Els colomencs han sortit forts i amb intensitat des del principi i han aprofitat les ocasions de gol.

El prebenjamí també ha aconseguit la victòria aquesta jornada. Ho ha fet davant el Ripollet per 6-2 i amb gols d’Unai (x5) i Gael. Els colomencs s’han avançat ràpid al marcador amb un xut des de fora de l’àrea. Durant el primer temps han continuat creant ocasions i l’equip rival ha arribat a porteria dues vegades. El resultat al descans ha estat de 3-0 i encara que a la segona part el conjunt visitant ha incomodat més i ha aconseguit fet un gol, els locals han sabut trobar la seva millor versió per marcar tres gols més i endur-se el triomf.

Iban Reyes i Marco Rodríguez, a la concentració de la Selecció Sub-19

Marco Rodríguez i Iban Reyes amb la Selecció Sub-19

Dos jugadors del filial, el porter Iban Reyes i el pívot Marco Rodríguez han format part de la concentració de la Selecció Espanyola Sub-19 que ha tingut lloc a Las Rozas (Madrid) del 31 d’octubre al 4 de novembre. El dia 3 van disputar un partit contra el Manzanares que va acabar amb derrota per 1-2. El gol va ser de Marco, mentre que Iban va disputar tot el segon temps.

Per a Marco ha estat una experiència “molt bona alhora que intensa. Poder entrenar-se amb gent tan bona ha fet que hagi d’intentar donar el meu màxim per poder estar al nivell”. Sobre el gol, assegura que és quelcom que mai no oblidarà. “M’ha aportat moltes ganes de seguir millorant per estar a l’alçada i poder-me fer un lloc en una selecció amb tants candidats. Tot allò que faci a Industrias servirà d’aparador per a una possible nova convocatòria”, conclou.

Per la seva banda, Iban ha explicat que tots dos han “aprofitat moltíssim l’experiència” i han “après moltíssim en quatre dies”. A més, destaca haver posat “la cirereta final amb un partit molt competit tot i acabar perdent”. “Cal extreure tot allò positiu, absorbir tots els conceptes i ara a ajudar l’equip”, finalitza.