31 gen. 2021

El juvenil cedeix el liderat i el filial no juga per un positiu en COVID19

El juvenil d’Industrias Santa Coloma va deixar escapar la victòria en la seva visita al Miquel Poblet malgastant un clar avantatge (0-3) contra CFS Montcada i cedint un empat final que li va acabar costant el lideratge (3-3). La clau va estar en un primer temps en el qual es van desaprofitar moltes ocasions de gol i en una segona part on a l’equip de Jordi Marín li van sobrar els nervis i la precipitació.

Victor Ramos va marcar un gol a Montcada però no va ser suficient per guanyar

No és gens normal aquesta temporada que el nostre juvenil jugui dos partits tan diferents en un mateix. Això va ser el que li va passar aquesta jornada contra el CFS Montcada. Després d’una primera part excel·lent en el qual l’equip va poder deixar sentenciat l’encontre, per joc i per ocasions, un mal dia en la finalització i la gran actuació del porter local van portar als jugadors de Jordi Marín amb un escàs botí fins a vestuaris (0-2).

La segona part va ser diferent malgrat el gol colomenc que va situar el resultat en un clar 0-3. Un error va ser suficient perquè CFS Montcada anotés i de pas es fiqués de nou al partit. Per demèrit d’Industias Santa Coloma que va perdre la possessió, va ser molt imprecís i va acabar deixant-se superar per la determinació del rival sense mostrar capacitat de reacció.

Els gols van ser obra de Joan Vázquez, Coca i Víctor Ramos. Com va assenyalar Jordi Marín “ens va faltar personalitat per a tornar a portar el partit al nostre terreny i tenir de nou el control. No vam estar gens bé en els últims 10 minuts i això ens va costar perdre dos punts”.

El filial suspès per un positiu de COVID19

El partit que Industrias Santa Coloma B havia de jugar aquest dissabte a La Colina davant el FS Manresa va ser ajornat per decisió del Jutge Únic del Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), després que el nostre club informés d’un positiu en COVID19 detectat a la plantilla del filial.