21 gen. 2024

El juvenil derrota al Barça (6-3) i és lider

Industrias Santa Coloma B va perdre contra FS Manresa (1-5) en un partit molt més igualat en la pista del que va reflectir el resultat final. El nostre equip es va avançar al marcador, però el rival, sobretot en el segon temps, va aprofitar algunes concessions i una expulsió per a acabar golejant. D’altra banda, el juvenil va derrotar al Barça (6-3) en un gran encontré en el qual sempre va portar la iniciativa a l’electrònic. Finalment, l’equip femení juvenil es va classificar per a la següent ronda de la Copa Catalunya després de guanyar al CET 10 B (2-0).

El juvenil femení continua endavant a la Copa Catalunya

El pas dels dos equips que lideren la classificació en el grup 3 de Segona B per Santa Coloma ha deixat al nostre filial sense punts i amb dues derrotes àmplies. Aquest cap de setmana va ser el FS Manresa. En un duel molt  més igualat del que es pugui pensar pel marcador final, Industrias B es va avançar amb un gol de Didac. Els manresans van reaccionar i en dues accions puntuals van remuntar i es van marxar al descans amb avantatge (1-2). En la segona part, un error individual va facilitar l’1-3, una expulsió va permetre ampliar la diferència fins  a l’1-4 i un atac de cinc a la desesperada va tancar el compte amb l’1-5 gairebé sobre la botzina.

El juvenil va guanyar al Barça després d’una gran actuació. Un bon començament de partit va permetre col·locar un 2-0 que el Barça va igualar en una transició ràpida i un error defensiu. Després d’un temps mort local, Industrias va tornar a cobrar avantatge abans d’enfilar el camí cap als vestuaris. En la represa els visitants van sortir amb molta intensitat i el nostre equip va haver d’emprar-se a fons en defensa. L’encert atacant va permetre arribar al 5-3 i quan el Barça va apostar pel joc de cinc, es va aconseguir tancar el partit amb un altre gol més. Per part colomenca van anotar Jorge (2), Jose, Àlex Fernández, Aleix i Coleto.

Finalment, el juvenil femení va superar al CET 10 B amb doblet de Paula per a seguir endavant en la Copa Catalunya.