09 maig 2021

El juvenil derrota al líder en un altre gran partit (5-4)

El juvenil d’Industrias Santa Coloma va guanyar a l’Hospitalet Bellsport (5-4) amb una gran remuntada. El líder va caure després de disposar d’un 0-3 i va perdre tot just el seu segon partit de Lliga. El conjunt que dirigeix Jordi Marín es va refer de la seva decebedora actuació davant el Barça i va  tornar a desplegar el seu nivell de joc de tota la temporada després d’un mal inici. Els gols colomencs van ser obra de Victor Ramos (2), Joan Vázquez, Pol i Adri Sánchez. Per la seva banda el femení es va imposar a domicili al FS Arrels (3-5) amb Sandra (2), Marta (2) i Luna com a golejadores.

Victòria molt merescuda del nostre juvenil contra el líder, l’Hospitalet Bellsport que només havia perdut un partit fins aquesta jornada. Un rival molt físc,  ben treballat i que va imposar el seu estil fins arribar a gaudir d’un avantatge de tres gols (0-3). La reacció d’Industrias va ser molt destacable i els de Jordi Marín van poder tornar al partit amb dos gols abans d’arribar al descans (2-3). Un bon començament de la segona part va possibilitar que es capgirés el marcador. Primer amb l’empat i després amb una jugada individual que va significar el quart gol del partit (4-3). Això va obligar a l’Hospitalet Bellsport a atacar de cinc però una recuperació de pilota va provocar la sisena falta i el 10 metres transformat pels locals va situar el resultat en un 5-3 gairebé definitiu.  Els visitants van retallar les distàncies però els tres punts es van quedar a Santa Coloma.

Javi Coca s’operarà el 18 de maig

El proper 18 de maig el capità del juvenil, Javi Coca, es sotmetrà a una operació al genoll per resoldre un trencament dels creuats del seu genoll. Una situació que malauradament no és nova per a ell. Será la seva tercera intervenció del mateix genoll en els tres anys que porta com a juvenil del nostre club. Els seus companys li van retre homenatge lluïnt una samarreta d’ànims i des d’aquí li desitgem tota la sort amb la seguretat que tornarà a superar aquest contratemps.

Tots amb Javi Coca en aquests moments tan difícils

Per la seva banda el femení no es va deixar sorprendre pel cuer de la classificació i va sumar tres punts (3-5) gràcies a l’encert golejador de Sandra (2), Marta (2) i Luna per continuar tercer a la classificació. Malgrat encaixar aviat per culpa d’una distracció defensiva el nostre equip va estar bé i va aconseguir marxar al descans amb un 2-4 al marcador. En la segona part molts nervis amb massa pèrdues de pilota que van permetre al rival disposar d’ocasions. Una d’elles va acabar en gol (3-4) i malgrat tot en el tram final es va aconseguir el 3-5 que ja seria definitiu perque es va defensar molt bé l’atac de cinc local.

La resta de marcadors de la jornada són aquests:

Resultats equips base 8 de maig
PrebenjamíIndustrias Santa Coloma 111Badalona Futsal IrisGols: Didac Silva x4, Gael, Iker, Aleix, Fabio, Dídac Parra
MinibenjamíLes Corts UBAE44Industrias Santa Coloma Gols: Oliver, Yon, Raúl, Marc
Benjamí A Industrias Santa Coloma 150CFS Jordi SánchezGols: Adri x4, Unai x3, Eric x3, Biel x2, Marcel x2, Aleix
AlevíIndustrias Santa Coloma 34BarçaGols: Luca x2, Jan Bachs
Infantil Industrias Santa Coloma 61 CEFS ProsperitatGols: Marcos x2, Salgado, Héctor, Julen Coleto, Arnau